طرز تهیه خمیر پیتزا در خانه

دیگه خمیر پیتزا آماده نخر تو این آموزش طرز تهیه خمیر پیتزا در خانه را یاد خواهید گرفت و با طعم و مزه بسیار عالی یک پیتزای خانگی را درست می کنید؛ اگر از خمیر های آماده و حاضری خسته شده اید و طعم فریزری این خمیر ها شما را خسته کرده است و به دنبال یک خمیر کاملا ترد و تازه می گردید، در این مقاله همراه ما باشید.

ما در این مقاله به شما یک خمیر جادویی آموزش خواهیم داد که می توانید از این خمیر برای درست کردن پیراشکی هم استفاده کنید. کافی است برای یک بار هم که شده این خمیر را درست کنید، مطمئن باشید دیگر سراغ هبچ دستور پخت و هیچ خمیر آماده نخواهید رفت.

اگر برای آموزش این خمیر جادویی آماده هستید پس تا آخر مقاله همراه ما باشید. با یک بار خواندن این مقاله پشیمان نخواهید شد.

طرز تهیه خمیر پیتزا در خانه

طرز تهیه خمیر پیتزا در خانه

نحوه درست کردن این خمیر پیتزای جادویی:

این مواد در هر خانه ای پیدا می شود، پس نگران نبود وسایل آن در خانه نباشید.

این خمیر برای چهار نفر کافی است.

  1. آرد سفید ۲پیمانه
  2. روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  3. شکر ۲قاشق غذاخوری
  4. نمک ۲قاشق غذاخوری
  5. خمیر مایه فوری ۲قاشق غذاخوری
  6. آب ولرم یک پیمانه
طرز تهیه خمیر پیتزا در خانه

طرز تهیه خمیر پیتزا در خانه

طرز تهیه خمیر پیتزا  با خمیر مایه فوری:

ابتدا آرد خود را دو یا سه بار به طور کامل الک کنید تا در هنگام مخلوط کردن مواد، آرد شما گلوله نشود و به علت قرار گیری هوا در بین ذرات آرد، خمیر شما پف بیشتری داشته باشد.

در مرحله بعدی دو قاشق خمیر مایه فوری را به آردتان اضافه کنید و یک بار دیگر الک کنید تا به طور کامل باهم مخلوط شود.

در این مرحله شکر و نمک را به آن افزوده و کاملا باهم ترکیب کنید.

سپس وسط موادتان یک سوراخ ایجاد کنید و دو قاشق غذاخوری در وسط آن آب بریزید. دقت داشته باشید که آب را کم کم به موادتان اضافه کنید تا خمیر شل نشود.

مواد را باهم مخلوط کنید و این کار را با قاشق انجام دهید و به یک سمت هم بزنید تا پف خمیرتان کم نشود

روغن زیتون را به خمیرتان اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

روی یک سینی آرد بپاشید و خمیرتان را روی آن قرار دهید.

در این مرحله دستان خود را با روغن زیتون به طور کامل چرب کنید و خمیر را با کف دستانتان ورز دهید. اگر احساس کردید پس از مدتی خمیر به دستتان می چسبد باز هم

روغن به دستانتان بزنید و باز هم این کار را ادامه دهید و خمیر را به طور کامل ورز دهید تا یک خمیر یکدست داشته باشید.

یک ظرف بزرگتر از خمیرتان بردارید. کف و تمام دیواره آن را چرب کنید.

سپس روی ظرفتان یک دستمال مرطوب قرار دهید و بگذارید تا به طور کامل در حدود یک ساعت خمیر مایه عمل کند.

پس از این که خمیر مایه شما عمل آمد و به اصطلاح خمیر شما پف کرد، پف خمیرتان را بگیرید و بعد از چند دقیقه آن را به قطر یک سانت یا نیم سانت پهن کنید.

برای تهیه پیتزا بدون فر می توانید از پیتزا پز کنوود استفاده کنید.

طرز تهیه خمیر پیتزا در خانه

نکته اول: اگر در خانه خمیرمایه نداشتید، می توانید از کمی بکینگ پودر استفاده کنید. به جای خمیر مایه، بکینگ پودر را با کمی سرکه مخلوط کنید تا کف کند و بعد آن را به مخلوط خمیرتان اضافه کنید.

نکته دوم:  چنانچه معده شما به بکینگ پودر حساس بود، شما می توانید به جای آب از ماست استفاده کنید. تقریبا از یک پیمانه ماست استفاده کنید و به اندازه ای آب بریزید که خمیرتان شل یا سفت نشود.

نکته سوم:  برای این که این خمیر برای پیراشکی هم مناسب باشد می توانید دو عدد تخم مرغ و یک پیمانه ماست به ان اضافه کنید. بقیه مواد یکسان است فقط آب را به اندازه نصف پیمانه اضافه کنید.

نکته چهارم:  نگهداری این خمیر به مدت سه ماه در یخچال امکان پذیر است. بهتر است خمیر خود را شکل دهید و بعد داخل فریزر قرار دهید تا بهتر بتوانید خمیر را نگهداری کنید.

امیدواریم نکات این مقاله به شما کمک کند که بتوانید یک پیتزای فوق العاده خوشمزه و با کیفیت را در خانه بپزید و نکات این مقاله در پخت این پیتزا و پیراشکی برای شما کمک کننده باشد.


اینستاگرام 70کالا

پر فروش ترین محصولات 70 کالا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *