2 نوع نوشیدنی مخصوص ماه رمضان
2 نوع نوشیدنی مخصوص ماه رمضان که برای جلوگیری از عطش و تشنگی هست رو با هم یاد بگیریم، شما خانم های خونه دار با سلیقه همیشه دوس داشتین بهترین سفره رو آماده کنید.
ما امروز قصد داریم با این مقاله از 70 کالا، روش تهیه دو مدل شربت خیلی خوشمزه و خوشگل برای ماه رمضان و روزه گیری رو بهتون آموزش بدیم، پس اگه می خوای سفره افطارتون رنگارنگ بشه با ما همراه باشید.
طرز تهیه نوشیدنی مخصوص ماه رمضان
۱- طرز تهیه شربت کهکشانی
برای تهیه این شربت چند رنگ شیک به مواد زیر احتیاج دارین:
۱-یک لیوان شکر
۲-یک لیوان آب
۳-زعفرون
۴-خاکشیر
۵-گل پنیرک
۶-زعفرون و آبلیمو هم برای رنگی کردن شربت
حالا بریم برای آموزش تهیه شربت کهکشانی :
-ابتدا یک پیمانه شکر رو داخل ظرف می ریزیم و روی اون یک پیمانه سرخالی آب، بعدش ظرف رو می ذاریم روی حرارت کم و یکمی هم زعفرون می ریزیم و سپس یه هم کوچک می زنیم و می ذاریم تا شکر حل بشه و شهدمون غلیظ بشه.
-گل پنیرک رو هم می شه توی دستگاه فرنچ پرس با آب سرد بریزین و هم می شه توی کاسه معمولی بریزین تا بتونه سرد بشه (دقت کنید که آبتون حتما سرد باشه) و اجازه بدین گل پنیرک تون رنگ بندازه.
-خاکشیر تون رو کامل بشورید تا شن های توش کامل از بین بره.
-حالا یکمی آب بهش اضافه کنید. زمانی که شهد طوری شد که یک کمی با غلظت از قاشق یا لیسک جدا بشه دیگه حاضره و نیاز نیست که خیلی زیاد غلیظ بشه.
این شهد همون شربت زعفرون بازاریه، می تونین یکم وانیل هم بهش اضافه کنید که خیلی خوش عطرش می کنه.
-ته لیوان هامون رو از شهد می ریزیم و بعد روی شهد خاکشیر رو که از قبل شستیم آروم اضافه می کنیم، نگران نباشید به هیچ عنوان خاکشیر با شهد مخلوط نمی شه و روی شهد می مونه چون شهد سنگین تر هست.
-بعد از اینکه به کل لیوان ها خاکشیر اضافه کردیم، آبی که روی گل پنیرک ریخته بودیم و رنگ گرفته روی خاکشیرمون می ریزیم و بازم نگران نباشید اصلاً شربت با هم قاطی نمی شه و کاملاً سه لایه می شه.
-برای رنگی کردن شربت می تونین از زعفرون و آبلیمو استفاده کنید، به یک لیوان یک قاشق زعفران دم کرده اضاف کنین تا که شربت رنگ سبز بگیره، به یک لیوان هم آب لیمو اضافه بکنین تا ببینین چقد خوشگل صورتی می شه، یه مدل رنگم که خود گل پنیرک خالی هست و بنفشه. از نوشیدن این شربت لذت ببرین.
2- طرز تهیه شربت نعنا
مواد لازم برای این تهیه شربت نعنایی:
1- یک کیلو شکر
2- دو و نیم لیوان آب
3- دو قاشق غذاخوری آب لیمو یا ۱ ساق چای خوری جوهر لیمو
4- نعنا پاک کرده: 300 گرم
اول نعنا رو می شوریم و بعد از اینکه آبش رفت دسته میکنیم.
آب رو تو قابلمه می ریزیم و رو شعله زیاد می ذاریم تا جوش بیاد بعد آب لیمو یا جوهرلیمو رو اضافه می کنیم و بعد شکر رو می ریزیم.
وقتی شکر رو می ریزیم، اصلا هم نمی زنیم و حرارت رو کم می کنیم تا خودش کم کم آب بشه، فقط قابلمه رو دو سه بار به حالت چرخشی تکان می دیم تا سریع تر شکر حل بشه، ده دقیقه که جوشید نعناها رو اضافه می کنیم و می ذاریم ده دقیقه دیگه بجوشه تا قوام بیاد
(در حین جوشیدن با برس آغشته به آبلیمو دیواره قابلمه رو مرتب تمیز می کنیم تا شربتمون شکرک نزنه) شعله رو خاموش می کنیم و دمکنی می ذاریم تا ۲۴ساعت بمونه بعد شربتو از آبکش رد می کنیم.
شربت نعنا خودش به تنهایی رنگ نداره برای اینکه رنگ دار بشه یه قطره رنگ خوراکیِ سبز رو با یه قاشق آب جوش مخلوط می کنیم و به شربتمون اضافه می کنیم.
تو شیشه کاملا خشک و تمیز می ریزیم و داخل یخچال نگهداری می کنیم. موقع سرو باید با آب رقیق بشه و میتونید با آب لیموترش یا تخم شربتی مخلوطش کنید.
پر فروش ترین محصولات 70 کالا
شیشه مکارتی چهار گوش کد V2025
نظم دهنده کشو لباس
جا کفشی تاشو
ظرف فریزری پک 5 عددی کد T 2050
درب ادویه پاش مکارتی چفتی s200
راف 2 طبقه جنس ضخیم کد Q 554
باکس لباس اسکلت دار کد B398
باکس بدون در اسکلت دار P6
آویز شال و روسری مارپیچ کد 252
رخت آویز جادویی واندر هنگر 9 خانه جنس عالی
- Design trends (11)
- آرایشی (39)
- آشپزی (33)
- ترفند (53)
- دستهبندی نشده (2)
- سلامت و زیبایی (92)
- کودکان (11)
- مدرسه (3)
- مقالات آموزشی (204)
- هوش مصنوعی (1)