ابزار آشپزخانه – معرفی 5 ابزار ضروری برای آشپزی

اگر یک خانم کدبانو و خانه دار هستید، مطمئنا تا حالا از ابزار آشپزی استفاده کرده اید و می‌دانید که آشپزی کردن بدون ابزار مناسب کار سختی است. اینکه یک آشپز بتواند به درستی از ابزار استفاده کند، بسیار مهم است. از طرفی ابزار آشپزخانه باعث راحتی کار می شود، فرض کنید می‌خواهید حجم زیادی از مواد را بدون تخته آشپزی یا چاقو خورد کنید، حتی فکر به این قضیه می‌تواند یک آشپز را دیوانه کند. بنابراین در درجه اول برای لذت بردن از آشپزی و از همه مهمتر بالا بردن کیفیت و زیبایی غذا استفاده از ابزار کاربردی می باشد. حالا این ابزار چه چیزهایی هستند؟

اگر این سوال شما هم هست، در ادامه با کجله 70 کالا همراه باشید تا با هم 5 ابزار ضروری برای آشپزی را به شما معرفی کنیم 🙂

غذای خوشمزه بپز!

یک لحظه فکر کنید که ابزار آشپزی وجود نداشته باشد، حتی فکر آشپزی به سرتان هم نمی زند! مثلا بجای چاقو مجبور بودید از دندان برای ریز کردن مواد استفاده کنید یا رنده و مقاله وجود نداشت و باید یک فکری برای ابزاری که هیچوقت وجود نداشتند، می کردید. خب پس در درجه اول از ابزار استفاده می کنیم تا کارمان را راحت کنیم. در قدم بعدی ابزار برای خوشمزه شدن غذا و زیبایی آن بسیار مهم اند.

مثلا میخواهید سالاد شیرازی درست کنید، اینکه همه مواد به یک اندازه خورد شده باشند کجا و یا هر گوجه و خیار و پیاز هر کدام یک اندازه باشند کجا؟! این فکرها یک آشپز را از شغلش پشیمان خواهد کرد. شاید بتوان گفت یکی از بهترین اختراع های بشر لوازم آشپزخانه است.

استفاده از لوازم خوب و باکیفیت و درست می‌تواند تاثیر زیادی در مزه غذا داشته باشد. بنابراین استفاده از ابزار آشپزی را در هنگام پخت و پز اصلا فراموش نکنید. در ادامه 5 مورد از ابزاری که در آشپزخانه و پخت و پز ضروری هستند را به شما عزیزان معرفی خواهیم کرد:

غذای خوشمزه با قابلمه

اصل پختن یک غذای خوب و باکیفیت قابلمه است. حتما همه این را می دانید که بدون در نظر گرفتن اندازه قابلمه نمی‌توان آشپزی کرد. فرض کنید برای دو پیمانه برنج از یک قابلمه 5 نفره استفاده کنید، قطعا تمام برنج به کف قابلمه می چسبد و ته دیگ خواهد شد (میدونم همه عاشق ته دیگ هستید)! یا اینکه بخواهید برای یک مهمانی 10 نفره در یک قابلمه کوچک خورشت درست کنید. طبیعتا هیچکدام از این گزینه ها به یک غذای خوشمزه و باکیفیت منتهی نخواهد شد.

از طرفی هم کیفیت و جنس قابلمه تاثیر زیادی در سرو دارد. اگر غذابه ته قابلمه بچسبد نمیتوان تصور کرد که چقدر روحیه شما را از آشپزی دور می کند. بنابراین انتخاب یک قابلمه با اندازه مناسب و کیفیت عالی می‌تواند از شما یک هنرمند بسازد.

قابلمه

 

سرویس کفگیر و ملاقه

یکی دیگر از ابزارهای آشپزی که کیفیت غذا را درگیر خود کرده است، سرویس کفگیر و ملاقه است. غذای های سرخ کردنی به شدت به این ابزار آشپزی وابسته هست. خوشبختانه یا متاسفانه کیفیت و تنوع این ابزار به قدری زیاد است که به راحتی نمی‌توانید یک مورد را انتخاب کنید، اما خب سرویس مناسب کفگیر باید یکسری خصوصیات داشته باشد تا بتواند انتظار شما را برآورده کند:

  • اول از همه جنس آن را در نظر بگیرید. سرویس کفگیر و ملاقه نباید با قرار گرفتن در مجاورت گرما تغییر شکل و تغییر کیفیت دهند.
  • با داشتن کیفیت مناسب این سرویس برای سرو غذا بسیار عالی است.
  • به دسته های کفگیر توجه کنید، بهتر است جنس آن سیلیکونی یا چوبی باشد تا در زمان پخت و پز دست شما را نسوزاند.
  • ساخت و استحکام باید به قدری بالا باشد تا به راحتی و با گرما تغییر شکل پیدا نکند.
  • شما در زمان آشپزی سریعا به کفگیر و ملاقه احتیاج پیدا می کنید، بنابراین باید دسترسی به آن راحت باشد. مثلا از مدل های چرخشی یا دیواری استفاده کنید.

ست کفگیر و ملاقه

 

چاقو – مهم‌ترین ابزار آشپزخانه

فکر میکنم همه یک آشپز را از چاقوی او می شناسند. در حقیقت هدف ما داشتن یک چاقوی آشپزخانه نیست بلکه داشتن یک چاقوی باکیفیت و کاربردی به عنوان یک ابزار آشپزی ضروری است. بدون چاقو بهتر است دور آَپزی را خط بکشید. مخصوصا ما ایرانی ها که اول به سراغ پیاز می رویم بعد تصمیم میگیریم که غذا چه بپزیم!!!!!!

یک چاقو بیشتر از هر ابزار دیگری در آشپزخانه استفاده می شود. پس همیشه سعی کنید بهترین توع آن را بخرید. چاقوهای تیز و سبک بهتر است چاقوهای کند و سنگین اند زیرا امکان در رفتن و برخورد آن با دست بسیار کمتر خواهد بود. اول ایمنی بعد آشپزی!

چاقوی آشپزخانه

 

رنده، پوست کن و برش زن – ترکیب شگفت انگیز ابزار آشپزی

با پوست کن، رنده و اسلایسر به راحتی می‌توانید در چند دقیقه مواد را آماده پخت کنید. با یک پوست کن سریعا سیب زمینی، خیار و هویج و … را پوست بکنید بدون اینکه خسته شوید. سپس با برش زن در اندازه دلخواه آن را اسلایس کنید. دیگر چه می‌خواهید!

رنده و تیغ هم که در بازار انواع و اقسام آن را دیده اید. رنده های امروزی مواد غذایی را به هر شکلی که می‌خواهید در می آورند. خلال، چیپس، حلقه و … هر آنچه که به غذای شما کیفیت و زیبای می‌بخشد را میبینید.

همه این ابزار باعث راحتی در آشپزی و سریع تر شدن کار شما می شوند اما همیشه در نظر داشته باشید که کار با آنها نیاز به احتیاط و مواظبت دارد. درست است که این ابزار آَپزی خیلی کارآمد هستند اما اگر باعث آسیب به شما شوند، استفاده نکردنشان بهتر است.

رنده

 

تخته برش آشپزی

یکی دیگر از ابزارهای آشپزی که لذت آن را چندبرابر می کند، تخته برش است. هر آشپزخانه ای برای کامل شدن به تخته نیاز دارد تا بتوان با چاقو مواد غذایی را روی آن خورد کرد. مثلا پیاز یا سبزی یا گوجه را کجا می‌خواهید خورد کنید؟ داخل یک بشقاب؟ منکه اینطور فکر نمی کنم.

با تخته برش آشپزی می‌توانید مواد غذایی را به اندازه های دلخواه برش دهید و از آشپزی‌تان لذت ببرید. البته توجه کنید که همیشه بعد از مصرف آن را تمیز بشویید زیرا مواد ریز مانده روی تخته ممکن است باعث آلودگی و مریضی شود.

تخته آشپزخانه

 

چرا باید از ابزار آشپزی استفاده کنیم؟!

حتما دیده اید که در جهیزیه عروس خانم‌ها انواع لوازم و ابزارها را خریداری می کنند اما فقط در کابینت‌ها خاک می‌خورد بدون اینکه حتی یکبار از آن استفاده شده باشد. در فرآیند آشپزی مواد غذایی و ابزار آشپزی بسیار مهم اند و در کنار هم مکمل یک غذای خوب هستند. بدون بکارگیری این ابزار آَپزی خسته کننده و یک فعالیت روزانه بدون هیچ شوق و ذوقی است. بنابراین پیشنهاد 70 کالا به شما عزیزان این است که ابزار آشپزخانه را جدی بگیرید و تا می‌توانید از آن ها استفاده کنید.

فروشگاه آنلاین 70 کالا ارائه دهنده انواع ابزارهای آشپزی است که با کیفیت و قیمت مناسب ازائه می شود. ما با اشتیاق منتظر سفارشات شما هستیم.

پر فروش ترین محصولات 70 کالا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *