بلدی سالاد شیشه ای درست کنی؟!
اگه تو هم عاشق سالاد شیشه ای هستی این پست 70کالا رو از دست نده! سالاد شیشه ای باعث میشه سالاد تازه بمونه و برای 4 تا 5 روز استفاده کنی. یعنی سالاد شیشه ای رو درست کن و چن روز استفاده اش کن جالبه نه؟
سالاد یک پیش غذا فوق العاده خوشمزه و مفید برای قبل از غذا هست. اگر قرار باشد همیشه قبل از غذا سالاد بخوریم، درست کردن آن میتواند کمی برای ما زمان بر باشد و همچنین نگهداری همه مواد تهیه سالاد در داخل یخچال برای طولانی مدت امکانپذیر نباشد.
با روشی که در ادامه این پست به شما آموزش خواهیم داد میتوانید سالاد آماده شده را در یک روز تهیه و برای ۴ تا ۵ روز از آنها استفاده کنید.
مزیتی که این سالاد نسبت به سالادهای دیگر دارد این است که سس آن همزمان که سالاد آماده میشود تهیه شده و نیاز نیست همیشه قبل از غذا سس هم تهیه کنید. یعنی شما در حقیقت یک پک کامل از سالاد و سس مورد پسند خودتان همیشه در یخچال آماده برای مصرف و قبل غذا دارید.
اگر از دسته افرادی هستید که زیاد سالاد میخورید و سالاد را دوست دارید حتماً این پست را تا آخر مطالعه کنید.
طرز تهیه سالاد شیشه ای
در این پست به شما نحوه تهیه دو نوع سالاد با دو نوع سس مختلف را میدهیم که میتواند برای ۵ روز در یخچال شما نگهداری شود و شما همیشه یک پیش غذا به همراه سس آماده در یخچالتان داشته باشید.
این روش برای افرادی که شاغل هستند می تواند یک روش فوری و کاربردی باشد.
نحوه تهیه سالادهای یخچالی:
برای تهیه این سالادهای یخچالی به هر تعدادی که دوست دارید میتوانید شیشه دربدار تهیه کرده و سالادتان را در آن درست کنید.
نحوه تهیه سالاد مدل اول:
شما نیاز خواهید داشت به :
مواد سالاد:
کاهو ۲ تا ۳ برگ
کلم ۱مشت
گوجه گیلاسی ۷الی ۸ عدد
خیار ۱ عدد
هویچ ۱ عدد
ذرت به مقدار دلخواه
فلفل دلمه ای به مقدار دلخواه
مواد سس:
لیمو ترش ۱عدد
کنجد ا ق غ
نعنا ۱ق غ
روغن زیتون ۱ ق غ
فلفل سیاه به مقدار دلخواه
سس مایونز، ماست یا هر چیزی که دوست دارید به مقدار مورد نیاز
نحوه تهیه :
مرحله اول: ابتدا باید سس مواد را درست کنیم. برای تهیه سس ابتدا آب لیمو ترش را بگیرید و به آن کنجد و نعنا اضافه کنید. سپس روغن زیتون را اضافه کرده و هر سس خاصی که دوست دارید را به آن اضافه کنید و کاملا مواد را باهم ترکیب کنید.
مرحله دوم: برای تهبه سالاد باید به صورت طبقه ای عملکنید.
ابتدا سبزیجات سفت تر را بریزید و به ترتیبی که بالا میروید سبزیجاتی که نازک تر و سبک تر هستند را اضافه کنید.
ترتیب اضافه کردن این مواد پس از سس به صورت زیر است:
ابتدا هویچ نگینی شده را میریزیم، بعد خیار نگینی شده، کلم خرد شده، ذرت، گوجه گیلاسی، فلفل دلمه ای و در انتها هم کاهو ریز شده. کافی است درب آن را ببندید و در هنگام نیاز آن را تکان دهید و یک سالاد بسیار لذیذ به همراه سس دلپذیر داشته باشید.
نحوه تهیه مدل دوم:
شما نیاز خواهید داشت به:
مواد سالاد:
هویچ ۱عدد
کلم بنفش به مقدار نیاز
خیارشور ۱ یا ۲ عدد
ذرت به مقدار نیاز
نخود سبز به مقدار نیاز
فلفل دلمه ای به مقدار نیاز و سلیقه ای
مواد سس:
شوید به اندازه دلخواه
سس مایونز ۶ ق غ
ماست چکیده ۴ ق غ
آبلیمو ۲ ق غ
خیارشور ۱عدد
سیر نصف حبه
نحوه تهیه:
مرحله اول: ابتدا باید سس این سالاد خوشمزه را درست کنیم و برای تهیه آن باید ماست چکیده، سس مایونز، آب لیمو ترش، شوید، خیارشور و سیر را باهم داخل میکسر بریزید و پس از آن سس شما آماده است. سس را مزه کنید اگر کم نمک بود کمی هم نمک به آن اضافه کنید.
مرحله دوم: پس از ریختن سس در کف ظرف ابتدا کلم بنفش های خرد شده را اضافه کنید و بعد روی آن هویچ رنده شده اضافه کنید.
خیارشور ها را نگینی یا گرد کنید و به مواد اضافه کنید. در انتها هم ذرت، نخود سبز و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و درب شیشه را ببندید. توجه داشته باشید درست کردن این سالاد به صورت طبقه ای باعث ماندگاری بالای آن است.
کلام آخر:
شما میتوانید هر سالادی که دوست دارید را به همین روش تهیه کنید و از انواع حبوبات، گوشت و سبزیجات استفاده کنید و تا دو روز حداقل سالاد آماده شده داشته باشید.
امیدواریم نکات این پست برای شما کاربردی و مفید باشد.
پر فروش ترین محصولات 70 کالا
شیشه مکارتی چهار گوش کد V2025
نظم دهنده کشو لباس
جا کفشی تاشو
ظرف فریزری پک 5 عددی کد T 2050
درب ادویه پاش مکارتی چفتی s200
راف 2 طبقه جنس ضخیم کد Q 554
باکس لباس اسکلت دار کد B398
باکس بدون در اسکلت دار P6
آویز شال و روسری مارپیچ کد 252
رخت آویز جادویی واندر هنگر 9 خانه جنس عالی
- Design trends (11)
- آرایشی (39)
- آشپزی (33)
- ترفند (53)
- دستهبندی نشده (2)
- سلامت و زیبایی (92)
- کودکان (11)
- مدرسه (3)
- مقالات آموزشی (201)
- هوش مصنوعی (1)