چطوری شیرینی عید درست کنم؟

آموزش چند نوع شیرینی عید برای مبتدی ها ؛ درست کردن شیرینی عید یکی از کارهایی است که بسیاری از خانم های خوش ذوق و خوش سلیقه در روز های آخر اسفند انجام می دهند. خانم های خانه داری که تا به حال سابقه درست کردن شیرینی عید را نداشته اند، این کار را کمی دشوار می پندارند. خبر خوب این است که در این مقاله به شما آموزش پخت چند شیرینی جدید و راحت را خواهیم داد که حتی مبتدی ها هم، با این دستور پخت بی نظیر می توانند امسال خودشان شیرینی بپزند.

با پخت این شیرینی های جذاب، امسال هنر خانه داری را به رخ مهمان هایت بکش. پس تا آخر مقاله همراه ما باشید.

آموزش تهیه انوع شیرینی عید

آموزش تهیه انوع شیرینی عید

نحوه پخت شیرینی:

۱- شیرینی نسکافه ای

مواد مورد نیاز:

  • آرد۲۰۰ گرم
  • روغن جامد ۱۲۰ گرم
  • پودر قند ۱۶۰ گرم
  • نسکافه یا پودر قهوه فوری۱ قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو۱ و نیم قاشق چایخوری
  • شکلات شیری و شکلات سفید برای تزیین به میزان لازم

طرز تهیه این شیرینی:

روغن (به جای روغن نیمه جامد معمولی، از روغن صاف قنادی هم می توانید بهره ببرید) و پودر قند را داخل ظرفی مخلوط کنید تا یکدست شود و با همزن حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا کاملا روشن و سبک شود.

مدت هم زدن را رعایت کنید چون باعث پوک شدن شیرینی و بافت خوب آن می شود.

بعد از ۱۰ دقیقه هم زدن، پودر کاکائو و نسکافه الک شده را به همراه نصف آرد الک شده اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا یکدست شود.

بعد باید آرد را کم کم اضافه کنیم تا خمیر نسبتا خوبی به دست بیاید که بتوانیم با دست به آن شکل بدهیم.

وقتی خمیر شما کاملا شکل گرفت آن را کنار گذاشته و به صورت گلوله هایی از آن جدا کنید.

کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کرده و گلوله ها را روی کاغذ روغنی قرار می دهیم و به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه درون فر از قبل گرم شده قرار می دهیم.

در انتها شیرینی های پخته شده را در یک سینی قرار داده و با شکلات ذوب شده تزئین کنید.

۲- شیرینی پادرازی:

مواد مورد نیاز:

  • آرد سفید قنادی ۲۰۰ گرم
  • روغن صاف قنادی۱۴۰ گرم
  • پودر قند۱۵۰ گرم
  • پودر هل یک دوم قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو یک قاشق غذا خوری

شیرینی پادرازی

طرز تهیه این شیرینی:

پودر قند الک شده و روغن را با لیسک مخلوط میکنیم تا به خورد هم بروند.

بعد با همزن میزنیم تا کاملا سبک شود و بعد پودر هل را اضافه میکنیم و با همزن مخلوط میکنیم.

آرد برنج و آرد سفید را با هم مخلوط و الک میکنیم.

از مخلوط آردها کم کم به مواد اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم.

در انتها زمانی که همه آرد ها را اضافه کردیم خمیر حالت پودری می گیرد.

آنقدر خمیر را ورز می دهیم که حالت نرمی بگیرد. در انتها به نصفی از مواد کاکائو اضافه کرده و نصف دیگر را سفید می گذاریم.

سپس خمیر را درون نایلون ریخته و دو ساعت در محیط قرار می دهیم.

سپس هر طور که خواستید قالب شیرینی بزنید و یا با دست شکل دهید.

سپس شیرینی ها را کف ظرف فر قرار دهید و بگذارید یک ربع در دمای ۱۷۰ درجه، به طور کامل بپزد.

هر طور که خواستید، می توانید بعد روی آن را تزئین کنید.

۳- شیرینی قرابیه تبریز

مواد مورد نیاز:

  • بادام پوست گرفته خام ( برای تهیه آرد بادام)
  • ۱۵۰ گرم شکر
  • ۲۰۰ گرم سفیده تخم مرغ۳ عدد
  • مخلوط مغز پسته و بادام و شکر به مقدار لازم

شیرینی قرابیه تبریز

طرز تهیه این شیرینی:

بادام تازه پوست کنده را آسیاب کنید و آرد بادام درست کنید. دقیقا طعم این شیرینی به آرد آن است.

سفیده و زرده‌ی تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.

سفیده و شکر را با دور تند همزن باهم مخلوط کنید تا کمی تغیر رنگ دهد.

وقتی که مخلوط غلیظ سفید رنگ کشدار به دست آمد، آرد بادام را به آن اضافه کنید و با دور متوسط یا کند همزن مخلوط کنید.

مواد را داخل قیف ریخته و داخل سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را توسط قیف به شکل دایره، با فاصله روی سینی بریزید. سپس روی آن ها پسته، بادام و شکر بریزید و به سلیقه خودتان تزئین کنید.

شیرینی‌ها را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن‌ها طلایی شود.

بعد از سرد شدن، شیرینی ها را از کاغذ روغنی جدا کنید.

همه شیرینی هایی که در این مقاله به شما آموزش دادیم، شیرینی های اصیل و خوشمزه ای هستند که به راحتی آماده می شوند و شما می توانید یک پذیرایی کامل از مهمان هایتان داشته باشید. امیدواریم نکات گفته شده در این مقاله برای شما سودمند بوده باشد.

  • محصولات پیشنهادی:

قالب شیرینی استیل

ماسوره خامه

همزن برقی


اینستاگرام 70کالا

پر فروش ترین محصولات 70 کالا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *