طرز تهیه مربا جدید

مربا خور ها بخونن! طرز تهیه مربا جدید : اگه دوست داری مربای جدید یاد بگیری تا آخر پست امروز همراهمون باش!

امروز در این پست از 70 کالا خواهید آموخت که چگونه مرباهای جدید را با طرز پخت فوق العاده سریع و آسان به راحتی درست کنید. فوت کوزه گری که در ادامه برای هر مربا گفته می شود در هیچ مقاله ای بیان نشده است، پس حتما تا آخر مقاله با ما همراه باشید

طرز تهیه مربا جدید

طرز تهیه مربا جدید
طرز تهیه مربا جدید

۱-مربای گل سرخ

مربای گل سرخ یا گل محمدی، یکی از پرطرفدار ترین مرباها بین ایرانی هاست و به دلیل عطر خوبی که دارد همه پسند است.

برای درست کردن این مربای خوشمزه و خوش عطر شما نیاز خواهید داشت به:

گل سرخ ۵۰۰گرم

جوهر لیمو یا آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری

شکر ۱کیلو

هل به مقدار نیاز

گلاب ۳قاشق غذاخوری

نحوه پخت:

ابتدا گل های تازه را برگ برگ کرده و قسمت سفید گل را از آن جدا نموده. سپس در ظرفی جداگانه جوهر لیمو یا آب لیمو را حل کرده و به گل های پر پر شده اضافه میکنیم تا جوهر لیمو یا آب لیمو کاملا به خورد گلبرگ ها رود.

(نکته: اگر جوهر لیمو داشتید در نصف لیوان آب حل کنید و اگر آب لیمو داشتید از سه یا چهار قاشق استفاده و در سه چهارم لیوان حل کنید)

با پشت یک قاشق فشار دهید که آب و جوهر لیمو به خورد گل ها برود. پس از اینکه گل ها کامل له شده شما به اندازه دوبرابر فضای اشغال شده گل هایتان شکر استفاده کنید.


شکر را به صورت جداگانه در آب بریزید و بگذارید کاملا بجوشد. (مقدار آب شما باید به اندازه نصف شکرتان باشد)

بعد از این که شکر حل شد و آبتان کامل جوش آمد، گل های له شده را به آن اضافه کنید. بعد از این که رنگ آن صورتی شد گلاب و هل را به آن اضافه کنید.

ده دقیقه بعد از جوشیدن مربای شما آماده است.

اینم یکی از طرز تهیه مربا جدید

۲- مربای توت فرنگی

این مربا یکی از مرباهای مورد علاقه کودکان است، همچنین برای استفاده و تزئین کیک و کلوچه یک گزینه مناسب می باشد.

برای درست کردن این مربای خوشمزه و آسان شما نیاز خواهید داشته به:

توت فرنگی ۱کیلوگرم

شکر ۱کیلوگرم


نحوه درست کردن:

توت فرنگی ها را کاملا بشویید و داخل یک ظرف به صورت لایه لایه شکر بریزید و بگذارید به مدت دو ساعت کاملا آب بیندازد.

این مربا به آب نیاز ندارد چرا که خودش در طول پخت آب می اندازد. سپس قابلمه خود را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا جوش بیاید. (حواستان به سر نرفتن قابلمه باشد)

بعد از جوش آمدن زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید به قوام دلخواه برسد. برای بررسی قوام می توانید کمی از قوام را داخل ظرف ریخته و بگذارید سرد شود اگر سفت بود کمی آب اضافه کنید و اگر شل بود بگذارید بجوشد تا به قوام دلخواه برسد.

۳- مربای آناناس

یکی از مرباهای جدید و مورد علاقه کودکان مربای آناناس است که بسیار خوشمزه و دلچسب است

برای درست کردن این مربای خوشمزه شما نیاز خواهید داشت به:

آناناس یک عدد

شکر ۵۵۰ گرم

لیمو ترش یک عدد

آب دو پیمانه

نحوه درست کردن:

آناناس ها را به صورت نگینی خورد می کنیم.

سپس در یک قابلمه دو لیوان آب جوش ریخته و آناناس ها را به آن اضافه کنید.

دقت کنید وزن آناناس خالص خورد شده هرچقدر که بود همان قدر شکر به آن اضافه کنید.

بگذارید مخلوط ترکیب شده بیست دقیقه تا نیم ساعت بجوشد.

بعد از این که مربای شما آماده شد و به قوام آمد، آن را درون یک شیشه ریخته و آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید تا شکرک نبندد.

یک تا دو قاشق آب لیمو برای هر شیشه کافی است.

نکاتی درمورد مربا پزی:

انتخاب ظرف در مربا درست کردن خیلی مهم است، به جز مربا به که در ظرف مسی پخته می شود بهتر است بقیه مرباها در ظرف لعابی یا تفلون پخته شوند. ( مربا به در ظرف مسی رنگ قرمز به خودش میگیرد)

در هنگام پخت هیچ مربایی نباید در قابلمه را قرار دهید، چون که باعث تیرگی مربا شما می شود.

برای از بین بردن شکرک مربا، آن را داخل ظرفی ریخته کمی شکر و آب به آن اضافه کرده و یک قاشق غذاخوری هم آبلیمو اضافه کنید و بگذارید بجوشد

مطمئنا در این پست یاد گرفتید که چگونه مرباهای جدید بپزید و چگونه با رعایت نکات ساده مربای بهتری داشته باشید، امیدواریم این مقاله برای شما کاربردی باشد.


اینستاگرام 70کالا

پر فروش ترین محصولات 70 کالا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *