نحوه فریزری کردن مواد غذایی

نحوه فریزری کردن مواد غذایی : خیلی از خانم ها برای زمستان، یک سری غذاهای فریزری که در تابستان می توانند درست کنند را تهیه و در فریزر نگهداری می کنند.

اما شاید برای شما هم سوال شود که دقیقا چه چیز هایی را می توان در فریزر خانه برای زمستان منجمد کرد و از حالت منجمد شده آن در زمستان بدون این که خواص و رنگ و بوی خود را تغییر دهد، بهره کافی را برد.


در این مقاله همراه ما باشید تا یک سری باید ها و نباید ها در مورد فریزی کردن مواد، نحوه فریزری کردن، موادی که قابلیت فریزری دارند، نحوه نگهداری مواد و مدت زمان نگهداری مواد را به شما آموزش دهیم.

نحوه فریزری کردن مواد غذایی

فریزری کردن حبوبات

فریزری کردن حبوبات:

حبوبات از موادی هستند که پخت آن ها طولانی است و اگر قرار به پخت آن ها باشد باید برای مدت یک شبانه روز حتما درون آب خیس بخورد. بیایید یک بار برای کل سال حبوبات را بپزید و در غذاهای مختلف استفاده کنید!

شاید باورتان نشود ولی شما می توانید حبوبات را تا یک سال هم نگهداری کنید.


نحوه فریزری کردن حبوبات:

حبوباتی مثل نخود، لوبیا، باقالی، لپه و عدس از این جمله حبوبات هستند.

شما باید ابتدا هر حبوباتی که خواستید را داخل ظرف آبی به مدت یک شبانه روز درون آب سرد بگذارید تا خیس بخورد و آب آن را به مدت پنج تا شش بار عوض کنید.

بهتر است از آب سرد استفاده کنید تا حبوبات شما بوی بدی نگیرد.

سپس حبوبات خود را به یک قابلمه آبی که در حال جوش است اضافه کنید و بگذارید حبوباتتان نیم پز شود.

دقت کنید که به حبوباتتان هیچ چیزی مثل روغن و ادویه اضافه نکنید.

برای جلوگیری از بوی بد حبوبات می توانید کمی نمک و پودر سیر به آن بیفزایید تا شما را اذیت نکند.

سپس می توانید حبوبات را یا به صورت مخلوط و یا به صورت جداگانه بر حسب ذائقه تقسیم بندی کنید و داخل نایلون های فریزری بریزید.

در هر لحضه و هر زمانی می توانید حبوباتتان را از فریزر خارج و از آن ها استفاده کنید بدون اینکه طعم حبوبات و خواص آن تغییر کند.

حبوباتی مثل عدس و لپه را می توانید کمی پخته تر بردارید و در آخر به غذایتان بیفزایید.

از این حبوبات های پخته شده در بسیاری از خورش های فوری، آش ها و انواع پلو ها می توان بهره برد.

فریزری کردن قارچ

فریزری کردن قارچ:

آیا باورتان می شود که حتی قارچ هم توانایی فریزری کردن به مدت دو ماه را دارد؟ قارچ ها از مواد غذایی هستند که به طور معمول نگهداری

آن ها در یخچال تا دو هفته بیشتر امکان پذیر نیست. قارچ ها خواص بسیاری دارند و می توان از آن ها در پخت غذاهای مختلفی استفاده کرد.

نحوه فریزری کردن قارچ:

ابتدا قارچ ها را تمیز بشویید و قسمت های سیاه آن را جدا کنید.( دقت کنید که حتما از قارچ هایی که هاگ های باز نشده دارند استفاده کنید تا دوام بیشتری داشته باشد.)

سپس قارچ ها را خورد کنید. قارچ ها را به صورت نواری خورد کنید تا قابلیت فریزری کردن را داسته باشد.

سپس یک قابلمه را تا نصفه از آب پر کنید و بگذارید آبتان جوش بیاید. پس از جوش آمدن آب، به قارچ ها نمک و آبلیمو بیفزایید و داخل آب جوش بپزید.

بعد از ده دقیقه قارچ ها را آبکش کنید و بگذارید کاملا آب آن گرفته شود. سپس قارچ ها را داخل یک آستر نخی ریخته تا آب اضافی آن به طور کامل گرفته شود.

برای بسته بندی قارچ ها کافی است آن ها را درون کیسه فریزر زیپی ریخته و در آن را کاملا ببندید.

شما می توانید به مدت دو ماه این قارچ ها را در یخچال بدون این که طعم و مزه خود را از دست بدهد نگهداری کنید.

فریزری کردن مواد غذایی
فریزری کردن مواد غذایی

فریزری کردن گوجه، هویچ و فلفل دلمه ای:

گوجه، هویچ و فلفل دلمه از جمله مواردی هستند که باید فریزری کردن آنها به صورت خام صورت بگیرد.

نحوه فریزری کردن:

هویچ و گوجه را بر اساس نحوه استفاده تان می توانید به هر شکل دلخواهی فریزری کنید.

هویچ را معمولا یا به صورت نگینی و یا به صورت رنده شده می توان برای پلو ها و انواع سوپ ها فریزری و در داخل کیسه های فریزری نگهداری کرد.

گوجه فرنگی هم معمولا یا به صورت رنده شده و خورد شده و یا به صورت حلقه حلقه فریزری می شود.

اگر خواستید می توانید گوجه پخته شده برای املت هم فریزری کنید ولی داشتن روغن در داخل ترکیبات گوجه پخته شده با فریزری شدن،

ترکیب سرطان زا می سازد و به شدت برای بدن مضر است.

فلفل دلمه ای هم باید به صورت خام و برش زده فریزری شود. این صیفی بیشتر از دو ماه نباید در فریزر نگهداری شود چون ویتامین های موجود در خود را از دست خواهد داد.

فریزری کردن مواد غذایی
فریزری کردن مواد غذایی

فریزری کردن سبزیجات:

سبزیجات موادی هستند که در همه فصل ها موجود نیستند و فریزر کردن آن ها از واجبات است. نگهداری سبزی قورمه سبزی، آش و کوکو هر

یک به صورت جدا گانه نکاتی دارند که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

 

فریز کردن سبزی کوکو:

سبزی کوکو به صورت خام نگهداری می شود و باید حتما خورد شده باشد تا پس از ذوب شدن برای استفاده نیاز به خورد کردن آن نباشد. خورد کردن سبزی در حالت یخ زده کار بسیار سختی است.

فریزری کردن سبزی قورمه سبزی:

معمولا سبزی قورمه سبزی به صورت تفت داده شده نگهداری می شود که به علت روغنی که دارد باز هم مضر است و ترکیبات سرطان زا می سازد.

نگهداری این سبزی ها به صورت خام کمی دشوار است، چرا که برای پخت قورمه سبزی زمان بر می شود. بهترین گزینه برای نگهداری سبزی قورمه سبزی به صورت خشک شده است که نیاز به نگهداری در داخل فریزر ندارد و شما می توانید آن را در محیط خانه نگهداری کنید.

اگر اصرار به نگهداری سبزی قورمه سبزی به صورت فریزری دارید باید حتما دقت کنید که با روغن کمی آن را بپزید تا ضرر کمتری برایتان متحمل شود.

فریزری کردن سبزی آش:

فریزری کردن سبزی آش هم مانند سبزی کوکو به صورت خام است ولی اندازه آن درشت تر از سبزی کوکو است.
همه این سبزی ها را بهتر است یا در کیسه زیپی و یا در ظرف نگهداری کنید. نگهداری سبزی ها در داخل پلاستیک فریزر برای بدن به شدت مضر است.

فریزری کردن اسفناج:

اسفناج از جمله سبزی هایی است که فریزری کردن آن چه به صورت خام و چه به صورت پخته شده به هیچ وجه توصیه نمی شود. این سبزی را نهایتا با کنسرو کردن می توانید چهار تا پنج روز نگهداری کنید.


اگر دوست دارید از اسفناج استفاده کنید بهتر است آن را به صورت تازه خریداری کنید و طی دو روز از آن بهره ببرید.

سخن آخر:

فریزری کردن مواد بسیاری امکان پذیر است، فقط باید در فریزری کردن مواد دقت کنید چرا که یک سری مواد مانند اسفناج در طولانی مدت از خود نیتریت آزاد می کنند که برای بدن بسیار مضر است و یک سری مواد مانند قارچ قابلیت نگهداری در فریزر برای طولانی مدت را ندارند، پس باید دقت کافی برای مراقبت از موادی که در فریزر قرار می دهید را داشته باشید

امیدواریم این مقاله به شما کمک شایانی در نگهداری مواد در فریزر داشته باشد.


اینستاگرام 70کالا

پر فروش ترین محصولات 70 کالا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *