روشهای مزه دار کردن جوجه کباب

جوجه کباب رو خاص مزه دار کن با این روش های مزه دار کردن جوجه کباب؛ جوجه کباب یکی از غذاهای پرطرفدار در بین ایرانی هاست. این غذا را می توان به شیوه های مختلف مزه دار کرد. جوجه کباب بهترین غذا برای پذیرایی از مهمان است. تا آخر مقاله همراه ما باشید تا بتوانید چند نوع مزه دار کردن جوجه را یاد بگیرید.

مزه دار کردن جوجه زعفرانی:

برای درست کردن جوجه زعفرانی شما نیاز خواهید داشت به:

  • پیاز
  • نمک
  • آبلیمو
  • زعفران
  • فلفل دلمه ای
  • سیر

مزه دار کردن جوجه زعفرانی

نکاتی که باید درمورد مزه دار کردن بدانید:

نمک و آبلیمو: برای مزه دار کردن فقط کافی است مرغ هایتان را با روغن مایع چرب کرده و پس از آن نمک و آبلیمو را به آن اضافه کنید تا نمک و آبلیمو به طور کامل به خورد جوجه ها برود.

پیاز: نحوه خرد کردن پیاز از اهمیت زیادی برخوردار است، نباید پیاز به صورت رنده شده و نگینی شده باشد. نگینی کردن پیاز و رنده کردن، پیاز باعث چسبیدن پیاز به گوشت مرغ شده و باعث می شود که به جای پخته شدن مرغ، شما شاهد پخته شدن پیاز ها بوده و کار را متوقف کنید؛ در صورتی که داخل گوشت شما ناپخته است.

بهترین روش خرد کردن پیاز، به شکل خلال است. با این نوع مدل پیاز شما می توانید طعم پیاز را به خوبی به گوشت ها انتقال دهید و بوی زخم مرغ ها را از بین ببرید.

زعفران: برای افزودن زعفران شما باید این کار را در اول مزه دار کردن انجام دهید تا جوجه به طور کامل زعفران را بپذیرد و فقط به خورد جوجه ها رود. همچنین زعفران را با استفاده از یک تکه یخ دم کنید و پس از اضافه کردن به مدت دو ساعت در یخچال استراحت دهید تا کاملا به خورد جوجه هایتان برود.

ادویه جات: بهتر است بعد از زعفران، آن هم به صورت خورد شده به گوشت ها اضافه شود.

فلفل دلمه ای و سیر خام : سیر خام را بهتر است به صورت کامل درون موادتان قرار دهید و فلفل دلمه ای را هم به صورت نواری برش داده و در هنگام اضافه کردن پیاز فلفل ها را هم اضافه کنید.

اضافه کردن این دو مورد به صورت سلیقه ای است.

مزه دار کردن جوجه ترش شمالی:

برای درست کردن این جوجه شمالی شما نیاز خواهید داشت به:

  • پیاز
  • گردو
  • رب انار
  • روغن مایع
  • نمک و فلفل
  • ماست پرچرب و زعفران

مزه دار کردن جوجه

پیاز:  بهتر است پیاز را مانند روش قبلی به صورت خلالی خورد کنید و از رنده کردن و ریز کردن پیاز برای پخت بهتر، پرهیز کنید.

ماست و زعفران: کافی است این دو مورد را با هم ترکیب کرده و نمک و فلفل را به آن افزوده و به جوجه های ترش اضافه کنید. بهتر است اولین مرحله پیاز و بعد ماست و زعفران را بیفزایید.

رب انار و گردو: گردوهایتان را آسیاب و رب انارتان را کمی رقیق کنید سپس ترکیب این دو را به مرغ هایتان اضافه کنید.

در انتها بگذارید دو سه ساعت استراحت کند و بعد می توانید آن ها را سیخ بکشید.

مزه دار کردن جوجه کباب لاری

برای درست کردن جوجه لاری شما نیاز خواهید داشت به:

  • پیاز
  • لیمو
  • ماست چرب
  • پودر پاپریکا
  • تخم گشنیز
  • روغن زیتون
  • نمک فلفل و زعفران دم کرده

مزه دار کردن جوجه

پیاز: بهتر است به صورت حلقه ای و یا خلالی پیاز هایتان را با آبلیمو ترش ترکیب کرده و به مرغ هایتان اضافه کنید.

سپس ماست، پودر پاپریکا، نمک و فلفل، تخم گشنیز و روغن زیتون را باهم ترکیب کرده و سس آماده شده را بروی مواد قبلی بریزید و کاملا مواد را باهم زیر و رو کنید تا مواد به خورد مرغ ها برود.

بعد از اینکه مواد کاملا باهم ترکیب شدند، زعفران دم کرده را به موادتان اضافه کنید و قشنگ زیرو رو کنید تا رنگ زرد زعفران به خورد مرغ ها برود.

در انتها به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد کاملا جذب مرغ ها شود.

با روش های گفته شده در بالا، شما می توانید سه مدل جوجه کباب خوش مزه را با طعم های مختلف در منزل تهیه و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. امیدواریم این مقاله برای شما کاربردی بوده باشد.

کیک پز و جوجه سرخ کن 3 کاره را با تخفیف ویژه بخرید!


اینستاگرام 70کالا

پر فروش ترین محصولات 70 کالا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *