نحوه پخت دلمه متفاوت | {دلمه کلم سفید}

با نحوه پخت دلمه به شکلی متفاوت با من همراه شو و دلمه رو متفاوت بپیچ و بپز!  دلمه یک غذای سنتی و اصیل بسیار خوشمزه است که در اصل یک غذای ترکی است که با برگ انگور پیچیده شده و بسیار خوشمزه و همه پسند است؛ امروز تصمیم داریم به شما آموزش پخت یک دلمه را بدهیم که با پوشش متفاوتی پیچیده شده و طعم جدیدی را برای شما می سازد. اگر شما هم علاقه مند به یادگیری این دلمه خوشمزه هستید، تا آخر این پست همراه 70 کالا باشید.

دلمه ای که می خواهیم در این پست به شما آموزش دهیم، دلمه ای با پوشش کلم سفید است. کلم سفید قابلیت مزه دار شدن به صورت ترش و ملس دارد و با ذائقه بسیاری از افراد مانند دلمه برگ انگور سازگار است. همانطور که می دانید دلمه به صورت کلی با برنج و سبزی معطر و گوشت پر می شود. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور پخت کامل این دلمه لذید را مشاهده کنید.

دلمه کلم سفید

مواد مورد نیاز برای پخت دلمه کلم:

  1. کلم برگ ۱عدد کوچک یا متوسط
  2. گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
  3. برنج  ۱ لیوان
  4. لپه  ۱/۲ لیوان ( کاملا سلیقه ای است)
  5. شیر ۱ لیوان و آب به مقدار لازم
  6. پیاز ۱عدد
  7. رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری
  8. رب انار ۱ قاشق غذاخوری
  9. سبزی معطر دلمه ( مرزه، ترخون، جعفری، گشنیز، شوید)
  10. سرکه ۱/۳ لیوان (سلیقه ای)
  11. زرشک  به میزان لازم
  12. شیره انگور ۱ قاشق غذاخوری (سلیقه ای)

نحوه پخت دلمه کلم بسیار خوشمزه

نحوه پخت دلمه کلم

آماده سازی برگ کلم ها:

ابتدا ساقه کلم برگ کامل را جداکرده و در ناحیه ای که ساقه کلم را خارج کردید شیر بریزید و داخل قابلمه قرار دهید. دور قابلمه را هم تا نیمه از آب پر کنید و بگزارید که برگ ها به خوبی بخار پز شود. اضافه کردن شیر به این ترکیب برای بخار پز شدن، طعم برگ های شما را بسیار لذیذ و خوشمزه می کند ، پس از این نکته غافل نشوید.

(هر از گاهی قابلمه را چک کنید و نگذارید به طور کامل آب در حال جوشش کم شود)

( زمان مورد نیاز برای پخته شدن کلم زمانی است که کلم ها از مرکز جدا شده باشند و به راحتی بتوانید به صورت دانه دانه آن ها را جدا کنید.)

تا زمانی که کلم ها پخته می شوند، مواد میانی دلمه را می پزیم

نحوه پخت دلمه متفاوت | {دلمه کلم سفید}

آماده سازی مواد میانی:

مرحله اول: ابتدا پیاز ها را به صورت نگینی و یا رنده درشت کرده و داخل قابلمه با کمی روغن تفت می دهیم تا سبک شود.

مرحله دوم: گوشت را به قابلمه اضافه کرده و بگزارید به طور کامل سرخ شود

مرحله سوم: سبزی های معطر را با لپه های نیم پز شده به مواد اضافه کرده و هم میزنیم. سپس ادویه، نمک و میزان ترشی مواد را بسنجید. با سرکه، کمی رب انار می توانید ترشی آن را تنظیم کنید. اگر دوست داشتید طعم دلمه شما به شیرینی بزند به موادتان مقدار کمی شیره انگور اضافه کنید.

مرحله چهارم: برنج نیم پز شده را در انتها اضافه کرده و زیر قابلمه را خاموش کنید. مواد را کاملا با هم ترکیب کنید و مواد را مزه کنید که همه چیز آن میزان باشد.

مرحله پنجم: برگ های دلمه را دانه دانه داخل یک کاسه کوچک قرار دهید و به اندازه کف کاسه مواد بریزید. سپس برگ کلم را جمع کنید.

نکته: اگر قسمتی از کلمتان هنوز ساقه کلم را به همراه داشت، آن قسمت را جدا کنید تا راحت تر دلمه شما پیچیده شود.

مرحله ششم: همه دلمه ها را داخل یک قابلمه بچینید.( دقت داشته باشید که کف قابلمه را با چند برگ کلم بپوشانید تا قابلمه نسوزد)

برگ کلم دلمه

آماده سازی سس دلمه:

رب گوجه فرنگی را به همراه ادویه جات، کمی سرکه، رب انگور یا شیره انگور به همراه آب بگذارید بجوشد.

پس از اینکه سس قوام دار شد کمی زرشک درون سس بریزید و روی دلمه ها بریزید.

در انتها بگزارید دلمه ها به مدت یک ساعت با حرارت کم به طور کامل جا بیفتد.

می توانید این دلمه خوشمزه را با زرشک، پیاز سرخ شده و گردو تزئین کنید.

می توانید دلمه ها را داخل یک ظرف پیرکس بچینید و سستان را در اطرافش بریزید. پس از اینکه چیدمان تمام شد داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار دهید.

امیدواریم این دلمه خوشمزه و پر هیاهو را در خانه بپزید و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.


اینستاگرام 70کالا

پر فروش ترین محصولات 70 کالا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *