طرز تهیه پیتزا بدون فر و خمیر + سمبوسه خانگی

طرز تهیه پیتزا بدون فر و خمیر، اگه تو ام عاشق پیتزا و سمبوسه هستی این دستور پخت رو توی خونه امتحان کن!

امروز قصد داریم توی این مقاله دو تا غذای فست فودی خوشمزه و راحت رو برای شام بهتون آموزش بدیم، اولی پیتزای فوری بدون خمیر و فر هست که هر زمانی هوس پیتزا کرده باشید می تونید توی خونه و با امکانات کم درست کنید، دومی هم یک سمبوسه ترد و خوشمزه هست.

با 70کالا همراه باشید.

پیتزا بدون فر و خمیر

طرز تهیه پیتزا بدون فر و خمیر

طرز تهیه پیتزا بدون فر و خمیر

مواد لازم:

نان تست

پنیر پیتزا و پنیر ورقه ای

مواد داخلش هم به دلخواه خودتون مثلا گوشت و کالباس و مرغ و قارچ و…

طرز تهیه پیتزا بدون فر و خمیر

دستور پخت پیتزا بدون فر و خمیر :

برای ابتدا سوسیس ها را حلقه ای خورد کنید و بذارید کاملاً تفت بخوره و دو طرفش سرخ بشه، سپس شش تا نون توست بردارید و کاملا دور اون ها رو با چاقو ببرید چون ما فقط به سفیدی وسط نون های تست احتیاج داریم.

در مرحله بعد ۶ تا نون رو داخل تابه (به طوری که کاملاً به هم بچسبند) قرار میدیم سپس سس قرمز روی نون های توست بریزید و با قاشق سس رو کاملا پخش کنید.

در مرحله بعدی پنیر های ورقه ای رو در محلی که بین نون تست ها فاصله هست قرار میدیم تا نون ها رو به هم بچسبونه، بعد یک لایه سوسیس رو روی پنیر ها میریزیم و بعد از سبزیجات، فلفل دلمه، قارچ یا هر چیزی که دوست دارید می تونید برای روی پیتزا استفاده کنید.

یک لایه هم پنیر پیتزا روی مواد در انتها اضافه کنید و یکم دیگه از سبزیجات و فلفل دلمه روی پنیر پیتزا بریزید تا پیتزاتون زیبا بشه.

در تابه رو می بندیم و روی حرارت خیلی کم می زاریم و حدود یک ربع تا بیست دقیقه بهش زمان می دیم تا پنیر آب بشه و نون ها کمی برشته بشه، در انتها می تونین با آویشن و سس پیتزا رو تزیین کنید.

سمبوسه خانگی ترد و خوشمزه

Homemade samosa

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

پیاز: ۲ عدد

سیب زمینی: ۱ عدد

نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر تخم گشنیز به مقدار لازم

نان لواش

جعفری ساطوری شده مقدار دلخواه

طرز تهیه سمبوسه خانگی

طرز تهیه سمبوسه خانگی :

سمبوسه از اون غذاهای جنوبی هست که خیلی طرفدار داره، اگه تو هم طرفدارش هستی پس دستور پخت این غذای خوشمزه رو دنبال کن:

در ابتدا پیاز ها رو نگینی خرد میکنیم و داخل روغن می ریزیم، بعد بهش زردچوبه اضافه میکنیم و می زاریم یکم تفت بخوره بعدش گوشت چرخ کرده رو به همراه ادویه ها به تابه اضافه می کنیم و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم می زاریم تا کامل گوشت ها بپزند.


سیب زمینی ها رو از قبل باید آبپز کنید و بعد به صورت نگینی شده در بیارین، وقتی سیب زمینی ها رو به این شکل در آورده بودید به تابه اضافه می کنیم و در انتها هم یک یا دو قاشق جعفری خورد شده رو به این مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم.

در مرحله بعد نون های لواش ماشینی رو به صورت نواری برش میزنیم و سپس به شکل مثلثی سه دور می پیچیم تا به شکل قیف در بیاد، داخل اون رو از مواد ی که درست کردیم پر میکنیم و دوباره نون رو می پیچیم، بعد اضافه های نون رو برش میدیم و اون رو می بندیم.

سپس داخل روغن داغ دو طرف سمبوسه رو سرخ می کنیم و به همین راحتی سمبوسه های ترد و خوشمزه به همین آماده شد.

طرز تهیه سمبوسه خانگی

نکات جانبی:

👈🏻 موقع سرخ کردن سمبوسه ها با قاشق اطرافش روغن بریزید تا همه قسمت هاش خوب سرخ شه.

👈🏻 حتما از نون لواش تازه و نرم استفاده کنید البته از خمیر یوفکا هم می تونید استفاده کنید.

👈🏻 بعد از پیچیدن سمبوسه ها اونا رو داخل پلاستیک نگهداری کنید ودونه دونه سرخ کنید تا هوا نکشه و نون لواش خشک نشه وگرنه موقع سرخ کردن شکلشون بهم میریزه.

👈🏻 برای اینکه سمبوسه تند نشه می شه فقط کمی فلفل سیاه زد، اما اگه می خواید تند بشه فلفل قرمز زیاد بزنید یا از فلفل تند تازه خرد شده استفاده کنید.

👈🏻 به جای گوشت چرخ کرده می تونید از مرغ ریش شده هم استفاده کنید.


اینستاگرام 70 کالا

پر فروش ترین محصولات 70 کالا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *