چطوری کوفته تبریزی بپزم؟

اگه می خوای بدونی چطوری کوفته تبریزی بپزم؟ جوری که مزه اش زیر دندونت بمونه و خیلی خوشمزه بشه ، حتما این روش پخت کوفته تبریزی رو امتحان کن!

چجوری یک کوفته تبریزی اصیل و خوشمزه بپزیم؟

چطوری کوفته تبریزی بپزم؟
کوفته تبریزی

چطوری کوفته تبریزی بپزم؟

کوفته تبریزی یکی از غذاهای پر زحمت ولی خوشمزه ایرانی است که اگر به درستی پخته شود بسیار خوش مزه و خوش بافت میشود.


این غذا یکی از غذاهای متفاوت است که از برنج و گوشت درست می شود اما حالت خورشی و برنجی ندارد بلکه حالت قلقلی و گرد شده دارد که ظاهری زیبا به آن می بخشد.


اگر از دسته افرادی هستید که علاقه زیاد به تست کردن غذاهای اصیل شهر های دیگر دارید حتما کوفته را امتحان کنید. در این مقاله قصد داریم به شما نحوه درست کردن یک کوفته تبریزی بسیار خوشمزه را با فوت و فن های مختلفی که به شما کمک کند یک کوفته تبریزی اصیل داشته باشید را آموزش دهیم.

برای درست کردن این غذای خوشمزه شما نیاز خواهید داشت به:

برنج نصف پیمانه

لپه نصف پیمانه

پیاز یک عدد( کوچک)

زعفران دو قاشق غذاخوری

گوشت چرخ کرده نیم کیلو

آرد نخودچی یک قاشق غذاخوری

سبزی کوفته چهار قاشق غذاخوری

زرشک و گردو به تعداد کوفته ها

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

مواد سس:

رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری

پیاز یک عدد کوچک

نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم

لیمو ترش یا آب لیمو به مقدار لازم

چطوری کوفته تبریزی بپزم؟ نحوه پخت:

مرحله اول:

ابتدا گوشت گوساله یا گوسفند را چرخ کنید.

نکته: حتما گوشت های خود را دوتا سه بار چرخ کنید و تا حد امکان از گوشت گوساله استفاده کنید که چربی کمتری داشته باشد. اگر گوشت های خود را یک بار چرخ کنید ممکن است کوفته شما باز بشود.

مرحله دوم:

پیاز را رنده کرده و به گوشت اضافه کنید.

نکته: حتما آب پیاز را بگیرید و تفاله پیاز را به گوشت اضافه کنید. اگر احساس کردید گوشتتان بوی زخم زیادی دارد کمی از آب پیاز را هم به آن اضافه کنید ولی فقط در حد یک قاشق.

مرحله سوم:

لپه و برنج را نیم پز کنید.

نکته: برنج خود را با یک لیوان و نصفی آب بگذارید بپزد و لازم نیست از قبل آن را خیس کنید. برنج شما باید نیم پز باشد نه کاملا پخته. پختن برنج را با کمی نمک انجام دهید تا برنج شفته نشود.

لپه ها را نیز با یک قاشق نمک بگذارید بپزد ولی لپه ها هم باید حالت نیم پز داشته باشند.

مهم ترین نکته در پخت کوفته تبریزی این است که نگذارید موادتان زیاد بپزد.

مرحله چهارم:

سبزی خود را خورد کنید.

نکته: سبزی کوفته تبریزی بهتر است جعفری و مرزه باشد. البته می توانید از جعفری خوردشده به تنهایی هم استفاده کنید. جعفری ها باید کاملا ساطوری باشند و آب آن ها را کشیده باشید.

مرحله پنجم:

همه مواد آماده شده را باهم مخلوط کنید و یک عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید.

نکته: مواد موجود را کاملا ورز دهید. یکی از دلایلی که کوفته شما باز می شود، ورز ندادن کافی گوشت است پس تا حد امکان مواد خود را کاملا ورز دهید.

مرحله ششم:

بگذارید مواد یک ساعت در یخچال باقی بماند و در این زمان سس کوفته را درست کنید.

برای درست کردن سس، پیاز رنده شده را با روغن سرخ کنید و به آن رب اضافه کنید. سپس کمی پودر سیر به آن اضافه کرده و سه تا چهار لیوان آب به آن اضافه کنید تا به جوش آید. در انتها هم نمک و فلفل و زردچوبه و کمی آب لیمو ترش به آن اضافه کنید.

مرحله هفتم:

کوفته ها را از یخچال بیرون آورده و به شکل و اندازه یک پرتقال در آورده و در وسط آن گردو و زرشک قراردهید.

نکته: آب کوفته خود را به طور کامل بگیرید و کاملا آن را گرد کنید تا در طول پخت باز نشود.

مرحله هشتم:

کوفته ها را درون سس بیندازید.

نکته: حتما در هنگام انداختن کوفته ها دقت کنید که سس شما در حال جوش باشد و حرارت شما ملایم باشد.

سپس از آب سس روی کوفته ها بریزید و در قابلمه را نزارید تا کوفته ها کمی خودشان را بگیرندـ

پختن این غذا تقریبا یک ساعت زمان می برد. در طی این یک ساعت چند بار کوفته ها را چک کنید و از آب سس روی کوفته ها بریزید تا کوقته های شما خشک نشود. پس از یک ساعت کوفته های شما برای سرو آماده است.

امیدواریم از پختن این غذای خوشمزه لذت کافی را برده باشید و نکات گفته شده در پست (چطوری کوفته تبریزی بپزم؟) از 70کالا به شما کمک کند که برای اولین بار بهترین کوفته تبریزی را بپزید.


اینستاگرام 70کالا

پر فروش ترین محصولات 70 کالا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *