کباب قلقلی تابه ای با سیخ چوبی

کباب قلقلی تابه ای با سیخ چوبی

پخت کباب قلقلی تابه‌ای با سیخ چوبی با گوشت چرخ شده یک غذای شیک و مجلسی است که روش آسانی برای آماده‌سازی آن وجود دارد. می‌توانید از گوشت گوسفندی یا گوشت گوساله یا ترکیبی از آنها استفاده کنید. این کباب را می‌توانید به صورت تابه‌ای بدون استفاده از فر یا در داخل فر آماده کنید و با برنج، بلغور یا نان سرو کنید. در ادامه با دستور پخت کباب قلقلی تابه‌ای با سیخ چوبی مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.

 

مواد لازم برای تهیه کباب قلقلی تابه ای با سیخ چوبی

  • گوشت چرخ کرده 400 گرم
  • آرد سوخاری نصف لیوان یا مغز دو عدد نان باگت
  • تخم مرغ 2 عدد
  • پیاز متوسط 2 عدد
  • سیر 2 حبه
  • نمک 1 قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
  • سماق 1 قاشق چای‌خوری
  • گوجه گیلاسی 20 عدد
  • فلفل کبابی 5 عدد یا 2 عدد فلفل دلمه

 

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص کباب قلقلی

  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • سس فلفل 1 قاشق غذاخوری
  • سیر 1 حبه
  • آب جوش یک و نیم لیوان

این مقدار مواد اولیه برای تهیه کباب قلقلی برای 4 تا 5 نفر کافیست.

 

کباب قلقلی تابه ای با سیخ چوبی

 

طرز تهیه کباب قلقلی تابه ای با گوشت چرخ کرده با سیخ چوبی

 

مرحله اول : رنده پیاز و سیر

برای شروع، پوست پیازها و یا سیر ها را بردارید و آنها را به وسیله‌ی رنده ریز رنده کنید. سپس آب پیاز را جداگانه جمع کنید.

 

 

مرحله دوم : آماده کردن مایه کباب

برای آماده‌کردن مایه کباب قلقلی، یک کاسه بزرگ بگیرید و پیاز رنده‌شده، آرد سوخاری، نمک، فلفل، زردچوبه و سماق را اضافه کنید. سپس تخم مرغ‌ها را در یک کاسه کوچک بشکنید و پس از اطمینان از سالم بودن آنها، به مواد اضافه کنید. مواد را به مدت 5 تا 10 دقیقه خوب ورز دهید و سپس روی ظرف آن را بپوشانید و نیم تا یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد استراحت کنند.

 

 

مرحله سوم : کشیدن کباب قلقلی به سیخ

بعد از گذشت نیم تا یک ساعت، مایه گوشتی را از یخچال بیرون آورید و یک قسمت کوچکی از مواد را به دست بگیرید. آن را در بین دو دستتان قرار داده و با حرکت چرخان در دستان خود آن را مخلوط کنید. همچنین، گوجه‌گیلاسی‌ها را به همراه فلفل کبابی را به سیخ چوبی بکشید.

 

 

سیخ تابه ای 10 عددی رو از اینجا بخر

سیخ تابه ای 10 عددی Q798

 

مرحله چهارم : سرخ کردن در تابه

در یک تابه، مقداری روغن ریخته و آن را گرم کنید. سپس سیخ‌های کباب قلقلی را داخل تابه بچینید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کباب قلقلی سرخ شود. هر چند دقیقه، سیخ‌ها را بچرخانید تا تمام قسمت‌های کباب قلقلی به صورت یکنواخت سرخ شوند. سپس گوجه‌ها و فلفل کبابی را نیز داخل تابه بریزید و آنها را نیز سرخ کنید.

 

 

مرحله پنجم : سس مخصوص کباب قلقلی

برای آماده کردن سس کباب قلقلی، یک قابلمه کوچک را روی حرارت قرار دهید و کمی کره و روغن ریخته و رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا رنگ رب باز شده و خامی آن بگیرد. سپس سیر ریز و رنده شده را اضافه کنید و سس فلفل را هم به آن اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. در ادامه، یک تا یک و نیم لیوان آب جوش را به مواد اضافه کرده و روی حرارت متوسط سس را هم بزنید و وقتی که یکی دو قل زد، سس را داخل تابه کباب قلقلی بریزید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت کم زمان دهید تا کباب قلقلی‌ها به طور کامل پخته شوند و مغز آنها بپزد و طعم سس به خورد کباب قلقلی برسد.

 

وقتی کباب قلقلی آماده شد، می‌توانید دو عدد پیاز را خلالی و باریک خرد کنید و با ریحان یا جعفری خرد شده و مقداری سماق مخلوط کنید. سپس کباب قلقلی‌ها را به همراه سیخ چوبی روی مخلوط پیاز و ریحان خرد شده بچینید و سرو کنید.

 

 

 

 

 


اینستاگرام 70 کالا

پر فروش ترین محصولات 70 کالا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *