ترفندهای آشپزی (لایف هک آشپزی)

ترفندهای آشپزی (لایف هک آشپزی) همان خلاقیت های آشپزی هستند که می توانید از آن ها در جهت تسریع و راحتی آشپزی استفاده کنید.

اصول و هنرهای آشپزی به شما کمک می کند به غذا تسلط داشته باشید و غذاهای خوشمزه تر را با دستور پخت غذا های متنوع درست کنید و هر چه بیشتر به هنرها و اسرار آشپزخانه تسلط پیدا کنید، کار آسان تر است و در زمان کمتری آشپزی را انجام خواهید داد.

در این مقاله از 70کالا مجموعه ای از ترفندهای آشپزی را ذکر کرده ایم که دانستن آنها ضروری است تا در هنرهای آشپزی مسلط شوید و کارهای خود را در آشپزخانه با صرف زمان و تلاش کم انجام دهید.

با به کار کیری این ترفند ها که در مراحل مختلف پخت پز نقش دارند، می توانید به راحتی به یک کدبانو تبدیل شوید.

ترفندهای آشپزی

ترفندهای آشپزی

ترفند نگهداری مواد غذایی

نگهداری موز: ساقه موز را در نایلون بپیچید تا از نگهداری طولانی تری آن اطمینان حاصل کنید.

حفظ رنگ میوه: میوه های بریده شده مانند سیب یا گلابی را با یک قاشق عسل چرب کنید و به آن آب لیمو اضافه کنید تا رنگ آن تغییر نکند و از قهوه ای شدن آن جلوگیری کند، اسید سیتریک و ویتامین C موجود در لیمو و پپتید موجود در عسل فرآیند اکسیداسیون را به تاخیر می اندازد (اکسیداسیون باعث تغییر رنگ میوه می شود).

رسیدن میوه: برای رسیدن میوه‌هایی که هنوز نرسیده‌اند مانند انبه، موز، هلو و گلابی، آن‌ها را در یک کیسه کاغذی قرار دهید یا در مقداری کاغذ بپیچید، زیرا این روش به پخش شدن گاز اتیلن تولید شده توسط میوه کمک می‌کند و رسیدن آن را تسریع می کند.

نگهداری از گیاهان: سبزی های تازه مانند ریحان، نعناع و آویشن را در روغن زیتون نگهداری کنید تا فاسد نشوند و طعم خود را از دست ندهند و در پخت و پز استفاده کنید، می توان مخلوط را در قالب های یخ ریخته و آن را در فریزر نگهداری کرد.

بسته بندی مواد غذایی: رول پلاستیکی را در یخچال نگهداری کنید تا راحت تر باز شود و از آن برای بسته بندی مواد غذایی مختلف بدون چروک شدن و چسبیدن به هم استفاده کنید.

نگهداری از مواد غذایی
ترفندهای آشپزی

ترفند تهیه غذا

خرد کردن سیر: برای اینکه سیر را راحت خرد کنید، توصیه می شود ابتدا آن را زیر چاقو بگذارید و با دست بکوبید، سپس خرد کنید.

برش دادن گوشت و سینه مرغ: برای برش دادن گوشت بدون استخوان به قطعات مساوی یا نازک، آن را به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا کمی سفت شود.

خرد کردن سبزی‌های برگ دار: برای خرد کردن سریع‌تر سبزی‌های برگ‌دار از کاتر پیتزا استفاده کنید.

چگونگی تهیه غذا
ترفندهای آشپزی

ترفند پختن غذا

سرخ کردن تخم مرغ: از درب شیشه های فلزی، قالبی برای سرخ کردن تخم مرغ ها درست کنید، درب قوطی را با در باز کن قوطی خالی کنید تا حلقه ای دایره ای شکل در بیاورید و داخل تابه را که داخل آن تخم مرغ است قرار دهید تا شکلی گرد به تخم مرغ داده شود و چرخاندن آن در تابه راحت شود.

جلوگیری از جوشیدن غذا: برای جلوگیری از جوشیدن غذا، یک قاشق چوبی را روی قابلمه قرار دهید تا از جوش خوردن غذا جلوگیری شود.

درست کردن کف شیر: نصف شیشه را از شیر پر کنید، در آن را خوب ببندید و تکان دهید تا مقدار شیر دو برابر شود، سپس درب آن را بردارید و شیر را در مایکروویو گرم کنید و از آن برای تهیه فنجان قهوه مورد علاقه خود استفاده کنید.

آب لیمو: یک لیمو را به مدت ده ثانیه در مایکروویو گرم کنید تا آب آن راحت تر شود و آب بیشتری از آن گرفته شود.

تفت دادن پیاز: وقتی پیازها را ریز کردید تا به غذا اضافه کنید، مدام هم نزنید و فقط روی آتش بگذارید و یکی دو بار هم بزنید تا رنگ طلایی به خود بگیرد.

ترفند پختن غذا

ترفندهای نظافت آشپزخانه

اگر عاشق آشپزی هستید، از هر دقیقه ای که صرف تهیه غذا می کنید و همچنین از لحظات تمیز کردن ظروف و محیط لذت خواهید برد.

با چند ایده ساده، نظافت آشپزخانه برای شما کار خیلی راحت تری می شود:


تمیز کردن قاشق های چوبی: قاشق ها را در یک قابلمه آب روی آتش بگذارید و بگذارید تا بجوشد سپس آن را زیر آفتاب قرار دهید تا خشک شود، قاشق های چوبی شما مانند روز اولشان می شوند.

تمیز کردن اجاق گاز: برای پاک کردن لکه های اجاق گاز از جوش شیرین استفاده کنید، کمی از آن را روی اجاق بپاشید و بگذارید چند دقیقه بماند، سپس با استفاده از اسفنج مرطوب، اجاق گاز را تمیز کنید تا باقیمانده چربی و غذا از بین برود.

تمیز کردن مخلوط کن: مخلوط کن را با کمی آب و چند قطره صابون ظرفشویی پر کنید و آن را روشن کنید، سپس آن را به خوبی با آب بشویید.

تمیز کردن ماهیتابه: مقداری نمک خوراکی درشت را داخل تابه بپاشید، اجازه دهید تا چربی باقیمانده را جذب کند، سپس ظرف را کامل با آب بشویید.

تمیز کردن مایکروویو: درون مایکروویو مخلوط آب با اسانسی مانند نعناع یا رزماری را اسپری کنید، سپس یک اسفنج مرطوب را در آب قرار دهید و مایکروویو را به مدت دو دقیقه روشن کنید، بگذارید کمی خنک شود، سپس با اسفنج مرطوب آن را پاک کنید.

ترفندهای یک خطی آشپزی

ترفندهای یک خطی آشپزی

برای بررسی تازگی تخم مرغ ، به حلقه‌ سفیده که اطراف زرده است توجه کنید☘️🍳

–وقتی یه برش از کیک برمی‌داریم، می‌تونیم با اتصال دو تکه نان تست توسط خلال دندان به لبه‌های کیک از بیات یا خشک شدن کیک جلوگیری ‌کنیم🍪🥢

اگه کاهویی که خریدین و تلخ باشه ۱۵ دقیقه داخل محلول آب و نمک بزارین بمونه تلخیش گرفته میشه🌸🥬

اگه خواستین زرشک پلو با مرغ درست کنید آب پرتقال رو با کمی پوست رنده شده ازش رو بریز توی سس مرغ☁️🦥

برای خوشمزه تر شدن سالاد الویه آب مرغ رو با سیب زمینی رنده شده مخلوط کنید و ده دقیقه بزارین در یخچال بعد با باقی مواد مخلوط کنید 🌿

• اگر آب لیمو در خورشت جوش بخورد،زیبایی رنگ خورشت را میگیرد،بهترین زمان اضافه کردن آب لیمو وقتی است که تازه زیر آن را خاموش کرده اید 🍋💛

• رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید و زمانی که خورشت جا افتاده آن اضافه کنید، اینکار خورشت را خوش زنگ میکند 🍅☄️

• برای اینکه خورشت قیمه خوش طعم بشه،لپه را ابتدا خیس کنید،سپس همراه گوشت تفت دهید 🐚🍄

• سعی کنید بعد از هر آشپزی گاز رو تمیز کنید یا حداقل روزی یکبار اونم با اسکاچ نرم کمی مایع ظرفشویی و سرکه تا علاوه بر چربی لک آب هم از بین بره و بعد از تمیز کردن حتما خشک کنید 🌸🧼.●

• برای تمیز کردن سطوح شیشه و آینه هرگز از شیشه پاک کن خالص استفاده نکنید حتما با آب رقیق کنید تا رد دستمال نمونه 🧺💕.♡

• داخل مایع ظرفشویی از جوش شیرین غافل نشید که هم بوی غذا رو از بین مییره هم باعث آبکشی راحت ظروف میشه 💛🧋.•

ترفندهای نظافت آشپزخانه

اینستاگرام 70کالا

پر فروش ترین محصولات 70 کالا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *