صبحانه جدید با طعم پنکیک

صبحانه جدید چی بخورم؟ شده تا حالا یه صبحونه متفاوت و جدید بخواین ولی از تخم مرغ و نون و پنیر خسته شده باشین…

امروز اومدیم باهم با همون موادی که صبحونه میل میکنید یه ترکیب جدید و خوشمزه درست کنیم که هم یک صبحانه عالی و هم میتونه یه میان وعده خوشمزه باشه.

اگه دکور خوب و با ترکیبات خوب تزئینش کنید میتونید حتی بچه هارو با این میان وعده خوشمزه آشنا کنید و یک صبحانه عالی و کامل همراه با انواع ویتامین هارو براشون سرو کنید.

صبحانه جدید و متفاوت

صبحانه جدید
صبحانه جدید

طرز تهیه پنکیک خانگی برای صبحانه جدید

این میان وعده خوشمزه از تخم مرغ و آرد تشکیل شده که پایه اصلی این میان وعده است.

خواص تخم مرغ: این ماده غذایی فوق العاده ارزشمند سر شار از آهن و ویتامین B12است.

هم زرده و هم سفیده تخم مرغ درای انواع ویتامین ها هستند و چون در این میان وعده هردوی آن ها استفاده میشوند از ارزش غذایی بالایی برخوردار هستند.

خواص آرد گندم:

یکی از خواص آرد گندم، مفید بودن آن برای استخوان هاست.

به علت وجود فسفر و کلسیم میتواند برای سلامت استخوان ها بسیار مفید باشد

صبحانه جدید با پنکیک

طرز تهیه پنکیک متفاوت با نکات ریز و کاربردی:

مواد مورد نیاز:

۲عدد تخم مرغ

۱٫۲ لیوان چای خوری شکر( لیوان های دسته دار فرانسوی)

۱لیوان چای خوری شیر

۳ قاشق غذا خوری روغن

۱٫۵ فنجان ارد

۱قاشق چای خوری وانیل

۱قاشق چای خوری بکینگ پودر

نحوه پخت:

اول تخم مرغ هارو بشکنید و در داخل ظرف بریزید، بعد نصف پیمانه شکری که داشتیم رو به اون اضافه کنید و با همزن هم بزنید.(هم زن رو روی دور تند بزارین و هم بزنید تا زمانی که رنگش تغیر کنه و به رنگ نخودی در بیاد و غلیظ بشه.. طوری که حالت کششی هم پیدا کنه تقریبا به مدت هفت دقیقه بزنید.)

بعد از این مرحله روغن رو اضافه کنید و بعد از اون آرد رو به صورت الک کردن به محتویاتتون اضافه کنید، سپس شیر رو اضافه کنید و کمی با همزن مخلوطش کنید.

بعد ازاین مرحله بکینگ پودر و وانیل رو اضافه کنید و با همزن هم بزنید.

نکته اول:

دقت کنید از مقدار زیادی بکینگ پودر یا وانیل استفاده نکنید.

چون وانیل زیاد باعث تلخ شدن و بکینگ پودر زیاد، درسته که باعث پف کردن میشه اما باعث بازگشت شیره معده به داخل مری و ریفلاکس معده میشه و زیادی اون اصلا توصیه نمیشه چون با محتویات معده تشکیل یک اسید فوق العاده مضر برای بدن میده.

نکته دوم:

اگه دوست دارید پنکیک های شما رنگی بشن میتونید از رنگ خوراکی های مختلف استفاده کنید یا اگه دوست دارید که کاملا سالم سرو کنید میتونید از پودر کاکائو، ضعفران یا حتی شیر کاکائو استفاده کنید.

نکته سوم:

میتونید شیر رو حذف و به جای اون از خامه رقیق شده یا شیر عسل هم استفاده کنید.

(خامه رقیق شده از ترکیب آب با خامه درست میشه که یکم غلیظ تر از شیر هست و چون چربه معمولا پیشنهاد نمیشه)

بعد از این که مواد باهم ترکیب شدند و با همزن یک دست شدند، یک ماهی تابه بردارید.

ترجیحا چدن باشه و روی حرارت بزارید تا گرم بشه، بعد از موادتون بردارید و به اندازه دو تا سه قاشق توی ماهی تابه بریزید تا به فرم گرد در بیاد و بزارید به مدت یک تا دو دقیه یک طرف آن برشته شود.

صبحانه جدید با طعم پنکیک

نکته: زمان دقیق برگرداندن پنکیک زمانی هست که روی پنکیک حباب هایی تشکیل میشه و سطح پنکیک رو میپوشونه، این زمانی هست که شما باید پنکیک رو برگردونید.

بعد از این که پنکیک های شما پخته شدند میتونید اون ها رو با خامه، نوتلا، عسل و کره تزئین کنید و بسته به این که این وعده صبحانه هست یا میان وعده، ترکیبات استفاده شده سلیقه ای هست.

اگه قرار به عنوان صبحانه صرف بشه بهترین تزیین استفاده از خامه قنادی با انواع مغز هاست.

همچنین میتونید از عسل و نوتلا همراه با خامه استفاده کنید. ولی اگه به عنوان یک میان وعده هست استفاده از اسلایس های میوه ای به خصوص توت فرنگی و گیلاس طعم خیلی خوشمزه ای همراه با خامه و نوتلا درست میکنه که میتونه خیلی خوشمزه و زیبا باشه.

محصول پیشنهادی: ” ست کارد صبحانه خوری


اینستاگرام 70کالا

پر فروش ترین محصولات 70 کالا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *