با این توصیه ها درد دوران قاعدگی رو کمتر کن
با این توصیه ها درد دوران قاعدگی رو کمتر کن؛ دوران پریودی یکی از دوره های طبیعی زندگی زنان است که معمولاً با درد و عوارض دیگری همراه است. میزان درد دوران پریودی میتواند از خفیف تا شدید و غیرقابل تحمل باشد که در ناحیه شکم، پایین شکم، پشت و کمر احساس شود. در این مقاله به بررسی راه حلهای کاهش درد دوران پریودی خانمها پرداخته شده است.
با این توصیه ها درد دوران قاعدگی رو کمتر کن
کاهش درد قاعدگی با :
تمرینهای ورزشی
ورزش و فعالیت بدنی منظم میتواند به کاهش درد دوران پریودی کمک کند. تمرینهایی مانند پیادهروی، دویدن، شنا، یوگا و پیلاتس میتوانند به کاهش درد و بهبود علائم دوران پریودی کمک کنند.
چندین ورزش وجود دارد که می تواند به کاهش درد قاعدگی کمک کند:
- یوگا: یوگا می تواند به کاهش استرس و تنش کمک کند که در کاهش درد قاعدگی موثر است. برخی از حرکات یوگا به کشش و شل شدن عضلات کمر و شکم کمک کند.
- پیاده روی: پیاده روی یک ورزش سبک است که می تواند به بهبود گردش خون و کاهش گرفتگی کمک کند. 30 دقیقه پیاده روی در روز می تواند باعث کاهش درد قاعدگی بشود.
- شنا: شنا یکی دیگر از ورزش هایی است که می تواند به کاهش درد قاعدگی کمک کند. شناور بودن در آب باعث برداشتن فشار از ناحیه کمر و شکم می شود.
- ورزش های هوازی: ورزش های هوازی مانند دویدن، دوچرخه سواری یا رقصیدن می تواند باعث افزایش جریان خون و کاهش درد قاعدگی بشود. با این حال، مهم است که به بدن خود توجه کنید و در صورتی که درد شما تشدید می شود، از تمرینات پرتحرک اجتناب کنید.
- ورزش های پیلاتس: پیلاتس می تواند به تقویت عضلات هسته مرکزی و بهبود وضعیت بدن کمک کند که منجر به کاهش درد قاعدگی خواهد شد. برخی از تمرینات پیلاتس، مانند پیچش لگن و کشش ستون فقرات، می توانند مفید باشند.
البته دقت کنید که ورزش می تواند تنها برای برخی افراد موثر باشد و برای همه موثر نباشد.
درمان دارویی
در صورتی که تمرین و ورزش برای شما ممکن نیست، میتوان به مصرف داروهای ضد درد مراجعه کرد. داروهای مسکنی مانند استامینوفن، ایبوپروفن و ناپروکسن میتوانند به کاهش درد دوران پریودی کمک کنند. البته بهتر است قبل از مصرف داروهای ضد درد و مسکن، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.
تغذیه سالم
تغذیه سالم میتواند در کاهش درد دوران پریودی کمک کننده باشد، مصرف مواد غذایی سالم مانند میوه، سبزیجات، غلات کامل و ماهیهای چرب باعث کاهش درد و بهبود علائم دوران پریودی می شوند. همچنین، مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین B و کلسیم نیز میتواند به کاهش درد دوران پریودی کمک کند. از طرفی کاهش مصرف کافئین، الکل و نمک ممکن است به کاهش گرفتگی و نفخ کمک کند.
غذاهایی که ممکن است منجر به کاهش درد قاعدگی بشوند:
- اسیدهای چرب امگا 3: غذاهای غنی از اسیدهای چرب امگا 3 مانند ماهی های چرب (سالمون، تن)، دانه های چیا، دانه کتان و گردو
- غذاهای غنی از منیزیم: منیزیم یک ماده معدنی مهم است که می تواند عضلات را آرام نماید. غذاهای غنی از منیزیم عبارتند از: سبزیجات با برگ تیره (اسفناج، کلم پیچ)، مغزها (بادام، بادام هندی)، دانه ها (کدو تنبل، آفتابگردان) و غلات کامل (برنج قهوه ای، کینوا).
- غذاهای غنی از ویتامین B6: ویتامین B6 در تنظیم هورمون ها و کاهش درد قاعدگی نقش به سزایی دارد. غذاهای غنی از ویتامین B6 عبارتند از: نخود، ماهی قزل آلا، ماهی تن، مرغ و موز.
- غذاهای غنی از کلسیم: کلسیم برای عملکرد عضلات مهم است و در کاهش گرفتگی کمک می کند. منابع خوب کلسیم شامل محصولات لبنی (شیر، ماست، پنیر)، سبزیجات برگ دار (کلم پیچ، اسفناج) و غذاهای غنی شده (آب پرتقال) است.
- داروهای گیاهی: برخی از گیاهان مانند زنجبیل، دارچین و بابونه در کاهش درد قاعدگی نقش دارند. زنجبیل دارای خواص ضد التهابی است و شما می توانید زنجبیل را به اشکال مختلف مانند چای زنجبیل، دمنوش زنجبیل یا اضافه کردن زنجبیل تازه به وعده های غذایی خود مصرف کنید.
- شکلات تلخ: شکلات تلخ حاوی آنتی اکسیدان و منیزیم است. با این حال، انتخاب شکلات تلخ باکیفیت با حداقل قند افزوده بسیار مهم است.
گرما درمانی
گرما درمانی هم از راه های موثر در کنترل درد پریودی است. برای این کار میتوانید از یک پتو گرم و یا یک حوله گرم استفاده کنید و آن را بر روی ناحیه دردناک قرار دهید. همچنین، حمام آب گرم نیز میتواند به کاهش درد دوران پریودی کمک کند.
استراحت کافی
استراحت کافی نیز میتواند به کاهش درد دوران پریودی کمک کند. در این دوران بهتر است بیشتر استراحت کرده و کمتر فعالیت کنید. همچنین، استفاده از روشهایی مانند ماساژ و تنفس عمیق نیز میتواند به کاهش درد دوران پریودی کمک کند.
طب سوزنی
این عمل شامل قرار دادن سوزن های نازک در نقاط خاصی از بدن برای کاهش درد و سایر علائم است. برخی از مطالعات نشان داده اند که طب سوزنی می تواند یک درمان موثر برای دردهای قاعدگی باشد.
توجه به این نکته مهم است که اگرچه درمان های طبیعی می توانند برای برخی افراد موثر باشند، اما ممکن است برای همه کارایی نداشته باشند. اگر درد قاعدگی شما شدید یا مداوم است، بهتر است با یک ماما یا پزشک خود صحبت کنید تا علت اصلی مشخص شده و یک برنامه درمانی مناسب تهیه کنید.
پر فروش ترین محصولات 70 کالا
شیشه مکارتی چهار گوش کد V2025
نظم دهنده کشو لباس
جا کفشی تاشو
ظرف فریزری پک 5 عددی کد T 2050
درب ادویه پاش مکارتی چفتی s200
راف 2 طبقه جنس ضخیم کد Q 554
باکس لباس اسکلت دار کد B398
باکس بدون در اسکلت دار P6
آویز شال و روسری مارپیچ کد 252
رخت آویز جادویی واندر هنگر 9 خانه جنس عالی
- Design trends (11)
- آرایشی (39)
- آشپزی (33)
- ترفند (53)
- دستهبندی نشده (2)
- سلامت و زیبایی (92)
- کودکان (11)
- مدرسه (3)
- مقالات آموزشی (202)
- هوش مصنوعی (1)