کامل ترین لیست سبزی هر غذا
سبزیجات سرشار از فیبر و ویتامین های گوناگون می باشند و استفاده آن ها در غذاها علاوه بر افزایش ارزش غذایی مواد می توانند عطر و طعم بینظیری به غذاهایمان ببخشند.
در این مقاله از 70 کالا قصد داریم شما را با کامل ترین لیست سبزی هر غذا آشنا کنیم.
هر نوع سبزی چه عطری به غذا میبخشد!
همه ما میدانیم که در هر نوع غذا با توجه به نیاز و کاربرد خود از سبزیجات ثابتی استفاده می گردد که سبب عطر و طعم بینظیر آن خواهند شد.
در ادامه به میزان استفاده هر نوع می پردازیم.
* قرمه سبزی
معروف ترین نوع کاربرد سبزی به استفاده آن در قرمه سبزی برمیگردد که غذایی پرطرفدار در میان تمام خانواده های ایرانی باشد.
همانگونه که همگی درجریان هستیم خوش طعمی قرمه سبزی به تناسب صحیح سبزی های کاربردی آن بر میگردد برای تهیه سبزی قرمه سبزی بهتر است که برای تعداد دسته های سبزی از فرمول زیر استفاده نمایند.
40 درصد تره، 35 درصد جعفری، 20 درصد گشنیز، 5 درصد شنبلیله
* خورشت کرفس
خورشت کرفس یکی دیگر از غذا های پرطرفدار ایرانی می باشد که در بخش اصلی آن را گیاه کرفس تشکیل می دهد. ترکیبات سبزی در یک خورشت کرفس بینظیر بشکل زیر است:
1 واحد نعناع، 3 واحد جعفری، برگ و ساقه کرفس
* خورشت آلو و اسفناج
همانطور که از اسمش پیداست ترکیب اصلی سبزی این غذا اسفناج می باشد و البته می توان به آن تره هم اضافه نمود تا عطر و طعم بهتری پیدا کند.
دولیوان فرانسوی اسفناج خورد شده و اگر قصد دارید با تره تهیه کنید 500 گرم تره در کنار 200 گرم اسفناج کافیست.
* قلیه ماهی
قلیه ماهی یک غذای شمالی است که از سبزیجات شمالی که سبزی خاصی ندارد اما میزان نسبت دو سبزی شنبلیله و گشنیز بسیار در آن تاثیرگذار است همچنین شمالی ها معمولا از نوعی سبزی به نام چوقاق نیز در این غذا استفاده می کنند.
میزان شنبلیله مصرفی به طور تقریبی باید یک چهارم گشنیز استفاده شده باشد همچنین اگر قصد اضافه نمودن چوقاق را دارید بهتر است 3 قاشق غذاخوری به اضای یک کیلو سبزی قلیه ماهی استفاده نمایید.
* آش رشته
همه می دانیم که عطر آش رشته به سبزی استفاده شده در آن باز می گردد. برای تهیه یک آش خوش عطر و بو بهتر است از این کامل ترین لیست سبزی هر غذا به شکل زیر استفاده نماید:
ترکیب مساوی از سبزیجات گشنیز، جعفری، تره، اسفناج یا برگ چغندر.
* کوکو سبزی
کوکو سبزی یکی از غذا های فوری و خوش طعم ایرانیست که کامل ترین لیست سبزی هر غذا در این غذا به شکل زیر می باشد :
500 گرم تره را به همراه 300 گرم گشنیز و 200 گرم جعفری و در نهایت سه شاخه شنبلیله ترکیب مناسبی برای کوکو سبزی می باشد.
* سوپ سبزیجات
سوپ یکی از غذا ها و یا پیش غذا های محبوب شناخته می شود اللخصوص در دوران بیماری ها سوپ می تواند یک مکمل غذایی مفید باشد که به برگشت سلامتی شما کمک می کند؛ ترکیبات سبزی این غذا به ششکل زیر می باشد:
1.5 جعفری و 1 گشنیز همچنین برای عطر و طعم بهتر این غذا می توانید در انتها کار مقدار کمی شوید و نعنا خشک شده به غذا خود اضافه کنید.
* کوفته
برای تهیه یک کوفته خوشمزه بهتر است از سبزی های تازه استفاده نمایید و ترکیب یکسانی از سبزیجات زیر را در تهیه کوفته خود استفاده کنید:
جعفری، تره، نعنا، ترخون و پیازچه
* ترشی
برای تهیه ترشی باتوجه به نوع ترشی مد نظر باید مقدار متفاوتی از سبزی های معطر استفاده نمود در تهیه ترشی هم چیزی کحائز اهمیت است کامل ترین لیست سبزی هر غذا در ترشی می باشد:
شوید، نعناع، جعفری، مرزه، گشنیز، ترخان و ریحان استفاده می شود.
* ترکیب سبزی پلویی
ترکیب سبزی پلویی تا حد زیادی مانند سبزی کوکو می باشد با این تفاوت که در سبزی پلویی یا نباید از شمبلیله استفاده نمود و یا مقدار آن باید خیلی کم باشد چرا که این سبزی عطر و طعم تندی دارد.
500 گرم تره را به همراه 300 گرم گشنیز و 200 گرم جعفری و در نهایت سه شاخه شنبلیله ترکیب مناسبی برای کوکو سبزی می باشد.
* ماهی شکم پر
برای ماهی شکم پر شما نیازمند سبزیجات زیادی نیستید اما سعی کنید از سبزی تازه استفاده نمایید و تف ندهید.
100 گرم گشنیز و چند ساقه پیازچه
* آبگوشت
برای تهیه آبگوشت بهتر است در انتهای کار مقدار کمی مرزه اضافه نمایید.
آبگوشت بزباش
شاید برای شما هم تفاوت این نوع آبگوشت با آبگوشت معمولی سوال شده باشد که همه این به کامل ترین لیست سبزی هر غذا برمیگردد که در این نوع آبگوشت خاص نیز اما از سبزیجات متفاوتی استفاده می شود:
شما برای تهیه 850 گرم سبزی آبگوشت بزباش شما نیازمند 400 گرم تره، 400 گرم جعفری و 50 گرم شنبلیله هستید.
* ترکیب جوجه ماسالا
این نوع جوجه این اواخر در اکثر رستوران های ایران سرو می شود و دارای محبوبیت خاصی در میان مردم شده است و شناسایی کامل ترین لیست سبزی هر غذا مانند جوجه ماسالا ممکن است برای همه شما سوال شده باشد جالب است بدانید برای تهیه این غذا از چه سبزی هایی استفاده می شود که چنین طعم فوق العاده ای میابد:
تقریبا یک و نیم واحد گشنیز که اصلی ترین سبزی این غذا محسوب می شود و از مجموعا یک واحد پونه کوهی، ریحان و سایر سبزیجات کوهی نیز استفاده کنید.
* جوشبره
این غذا یکی از غذا های محلی خراسان محسوب میشود که از دسته سبزیجات محلی مانند لنگ چقوکی، پا کلاغی، پونه، و انواع سبزیجات کوهی استفاده می شود.
البته شما می توانید این غذا را با اسفناج نیز تهیه نمایید.
* آش ماستی
ترکیب اصلی این نوع آش اسفناج می باشد اما شما می توانید برای تهیه این غذا در کنار اسفناج از کمای نیز استفاده نمایید که عطر و طعم فوق العاده ای به غذای شما خواهد بخشید.
* کلم پلوی شیرازی
همانگونه که اشاره نمودیم دونستن کامل ترین لیست سبزی هر غذا مهم است برای این نوع غذا نیز باید با معیار های زیر از سبزیجات استفاده نمایید تا تاثیر بهتری از شیوه تهیه خود ببینید:
300 گرم ریحان سبز و بنفش، 150 گرم ترخان، 100 گرم جعفری، 200 گرم تره و 250 گرم شوید
همانطور که در بالا اشاره کردیم دونستن کامل ترین لیست سبزی هر غذا به ما کمک می کند تا بتوانیم غذایی خوش طعم تر و خوش عطر و رنگ تری را برای خود و خانواده خوده تهیه نماییم.
ممنون از همراهی شما تا انتهای این مقاله از 70 کالا امیدوارم در این مجموعه از کامل ترین لیست سبزی هر غذا به شما در تهیه غذا های خوش عطر و طعم تر کمک کند.