رازهای شیرینی پزی در خانه | فوت و فنهایی که قنادها بهت نمیگن!
رازهای شیرینی پزی در خانه | ترفندهای عجیب ولی واقعی!
شیرینی پزی در خانه لذتبخش ترین تجربه یک خانم 😍
✅ فوت و فنهایی که قنادها بهت نمیگن!
🍪 همه شیرینی درست میکنن، ولی همه نمیتونن شیرینی خوشعطر و خوشفرم و بدون ترک و سفتی درست کنن!
شیرینیپزی فقط ریختن مواد داخل هم و انداختن توی فر نیست؛ یه سری ریزهکاری و فوتوفن داره که فقط اونایی که بارها خراب کردن و تجربه گرفتن، میدونن.
توی این مقاله از 70 کالا قراره با هم بریم سراغ رازهایی که تو کتابها نیستن، ولی شیرینیپزهای حرفهای مو به مو رعایتش میکنن. پس اگه میخوای شیرینیهات شبیه ویترین قنادی بشن، تا آخرش با من بیا!
🍞 بخش ۱: آرد آرد است؟ قطعا خیر!
آردی که استفاده میکنی خیلی مهمتر از چیزیه که فکر میکنی.
آرد شیرینی (با پروتئین کمتر) باعث لطافت شیرینی میشه. آرد نون با گلوتن بالا شیرینی رو سفت میکنه!
و یه نکته حرفهای: آرد رو حتماً دوبار الک کن، ولی نه با الک درشت. الک ریزتر باعث میشه هوا وارد آرد بشه و شیرینی پفدارتر بشه.
اگه بافت لطیف و ابری میخوای، یه قاشق نشاسته ذرت هم قاطی آرد کن!
🥚 بخش ۲: تخممرغ، یه ماده جادویی!
تخممرغ نباید سرد باشه. اگه از یخچال درآوردی، بذارش تو آب ولرم ۵ دقیقه تا به دمای محیط برسه.
زرده و سفیده رو جدا بزن اگه میخوای شیرینیات حسابی پف کنه. سفیده رو تا جایی بزن که سفت شه ولی خشک نشه.
ترفند عجیب ولی واقعی: یه قطره آب لیمو یا سرکه سفید بزنی به سفیده، پفش بیشتر میشه!
🧈 بخش ۳: روغن جامد، کره، یا روغن مایع؟ جواب: بستگی داره!
روغن جامد شیرینی رو تردتر میکنه، کره شیرینی رو خوشعطرتر، و روغن مایع باعث نرمی بیشتر میشه.
اگه میخوای شیرینیات یه عطر خاص و متفاوت داشته باشه، از کره قهوهای استفاده کن.
کافیه کره رو روی حرارت ملایم ذوب کنی تا قهوهای و کاراملی بشه. این یه راز طلاییه!
🛒 یه نکته اضافه: ابزار خوب، نصف راهه!
میدونی یکی از دلایلی که شیرینیهای قنادی انقدر خوب در میان چیه؟ ابزار حرفهای و دقیق!
اگه درباره شیرینی پزی در خانه تصمیم جدی گرفتی، پیشنهاد میکنم یه سر به فروشگاه ۷۰ کالا بزنی.
اونجا میتونی انواع قالب شیرینی، قالب کیک، و ابزار کیک و شیرینی پزی رو پیدا کنی.
با ابزار مناسب، هم کار راحتتر میشه، هم نتیجه حرفهایتر درمیاد 😋🎂
🍬 بخش ۴: شکر فقط شیرین نمیکنه!
فکر نکن شکر فقط واسه شیرین کردنه؛ نقش مهمی توی بافت، رنگ و حتی پف داره.
شکر درشت، بافت تردتر میده؛ پودر قند، بافت لطیفتر.
اگه دنبال طعم خاص و عمیقتری هستی، شکر قهوهای رو امتحان کن.
ترفند حرفهای: یه ذره نمک بزنی به مواد، طعم شیرینی چند برابر خوشمزهتر میشه!
🔥 بخش ۵: نذار فر گولت بزنه!
خیلی وقتا فکر میکنی شیرینیات خوب درنیومده، در حالی که مشکل از فِره!
دمای فر واقعی با چیزی که نشون میده فرق داره. حتماً از دماسنج فر استفاده کن.
پیشگرم کردن یعنی حداقل ۱۵ دقیقه قبل از گذاشتن شیرینی، فر باید کاملاً گرم شده باشه.
سینی شیرینی باید دقیق وسط فر باشه.
ترفند قنادی: اگه شیرینیهات زیرش خیلی زود میسوزه، یه سینی خالی زیر سینی اصلی بذار!
🧙♀️ بخش ۶: رازهای شیرینی پزی در خانه که هیچجا نمینویسن!
حالا برسیم به بخش طلایی ماجرا؛ چیزایی که معمولاً کسی نمیگه:
-
خمیر رو بذار استراحت کنه. حتی اگه تو دستور نیومده!
-
شیرینی رو بذار روی توری خنک شه، نه روی بشقاب.
-
یه تیکه کوچیک از خمیر رو قبل پخت تست کن. اگه مزهش خوب نبود، الان وقت اصلاحشه!
-
یه ذره پودر هل یا پوست پرتقال خشکشده پودر شده اضافه کنی، عطر شیرینیات میره هوا!
🎯 نتیجهگیری
شیرینیپزی یه جور هنر خوشمزهست که با تجربه و دقت، میتونه تبدیل بشه به یه مهارت خاص.
حالا که این رازهای شیرینی پزی در خانه رو بلدی، وقتشه وارد عمل شی و یه سینی شیرینی خاص از فر دربیاری!
پر فروش ترین محصولات 70 کالا
شیشه مکارتی چهار گوش کد V2025
نظم دهنده کشو لباس
جا کفشی تاشو
ظرف فریزری پک 5 عددی کد T 2050
درب ادویه پاش مکارتی چفتی s200
روبالشتی سفری ضد باکتری G656
راف 2 طبقه جنس ضخیم کد Q 554
باکس بدون در اسکلت دار P6
باکس لباس اسکلت دار کد B398
آویز شال و روسری مارپیچ کد 252
- Design trends (11)
- آرایشی (40)
- آشپزی (34)
- ترفند (54)
- دستهبندی نشده (2)
- سلامت و زیبایی (92)
- کودکان (11)
- مدرسه (3)
- مقالات آموزشی (221)
- هوش مصنوعی (1)