طرز تهیه غذا با هواپز – 8 دستور غذای بی‌نظیر و خوشمزه

یکی از وسایلی که این روزها بسیار باب دل خانم‌ها شده و در آشپزی به آنها بسیار کمک می‌کند، هواپز است. طرز تهیه غذا با هواپز خیلی آسان و راحت می‌باشد و انواع غذاها در آن قابل پخت است. از هواپز برای سرخ کردن، سوخاری و کبابی کردن استفاده می شود. یکی از مزایای اصلی هواپز، کاهش مصرف روغن در سرخ‌کردن غذا است. با استفاده از هواپز، می‌توانید غذاها را با حداقل یا بدون استفاده از روغن سرخ کنید. این به شما امکان می‌دهد غذاهایی کم چربتر و سالم‌تر را لذت ببرید.

با استفاده از هواپز، مواد مغذی در غذاها حفظ می‌شوند. زیرا در این روش، غذاها در دمای بالا و به مدت کوتاهی سرخ می‌شوند و از دست دادن مواد مغذی به حداقل می‌رسد. همچنین، از دست رفتن ویتامین‌ها و مواد مفید دیگر در اثر تماس با روغن سرخ شده نیز کاهش می‌یابد. حالا بیایید با هم طرز تهیه غذا با هواپز را یاد بگیرید و چند غذای خوشمزه را با هم بپزیم.

در ادامه با مقاله طرز تهیه غذا با هواپز همراه با 70 کالا باشید 🙂

با هواپز چی بپزیم؟!

اگر شما هم به دنبال طرز تهیه غذا با هواپز هستید در ادامه همراه ما باشید:

طرز تهیه غذا با هواپز

1) طرز تهیه غذای مرغ شکم پر

ابتدا سس دلخواه خود را درست کنید و سپس داخل شکم مرغ را پر کنید. در مرحله بعدی حالت مرغ را انتخاب کرده و درجه حرارت را روی 180 درجه تنظیم کنید. مدت زمانی که برای پخت در نظر می‌گیرد هم 50 دقیقه باشد. هر 10 دقیقه مرغ را بیرون بیاورید و آن را پشت و رو کنید.پس از گذشت 40 دقیقه مرغ را تست کنید تا مطمئن شوید که پخته شده است. مدت زمانی که طول می کشد مرغ پخته شود به اندازه آن هم بستگی دارد. بین 30 تا 50 دقیقه بهترین زمان برای پخت کامل مرغ است.

2) قارچ سوخاری – طرز تهیه غذا با هواپز

برای طرز تهیه غذا قارچ سوخاری با هوا پر ابتدا قارچ ها را به دقت بشویید و خشک کنید. سپس آن‌ها در سفیده تخم مرغ بغلطانید و در درون کاسه آرد قرار دهید. درجه فر را روی 170 و به مدت 10 الی 15 دقیقه اجازه دهید تا پخته شوند. قارچ ها را داخل توری سرخ کن ریخته و درب دستگاه سرخ کن را ببندید. زمانی که رنگ قارچ ها طلایی شد، می‌توامنید آنها را با سس کچاپ میل نمایید.

3) طرز تهیه سمبوسه

قبل از هر چیز پیاز و سیر را خرد کرده و با گوشت چرخ کرده و ادویه های دلخواه خود مخلوط نمایید. برگه های سمبوسه را به شکل مربعی برش دهید و یک قاشق از مواد را در داخل هر برگ بریزید. سپس برگه های سمبوسه را به شکل مثلثی بپیچید. درجه حرارت هواپز را روی 180 درجه و به مدت 15 دقیقه قرار دهید. سمبوسه ها بعد از پختن آماده میل مردن هستند.

4) فلافل – طرز تهیه غذا با هواپز

در این مقاله از 70 کالا، به عنوان طرز تهیه غذا با هواپز، باید اسم فلافل هم باشد. برای تهیه فلافل ابتدا مخلوط فلافل را با استفاده از نخود، پیاز، سیر، جعفری تازه و ادویه های طعم دهنده مانند پودر فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه آماده نمایید. مقدار بسیار کمی روغن را اسپری نمایید. فلافل ها را بطوری که تماسی با هم نداشته باشند در کنار هم و داخل سرخ کن قرار دهید تا بطور یک دست سرخ شود. هرچند دقیقه یکبار فلافل ها را دربیاورید و پشت و رو کنید تا به صورت یکنواخت سرخ شود. درجه فر را هم روی 180 و مدت زمان 20 تا 25 دقیقه تنظیم کنید.

طرز تهیه غذا با هواپز

5) طرز تهیه چیپس با هواپز

ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و به شکل ورقه ای برش های نازک دهید و به مدت 15 دقیقه درون آب سرد بگذارید. سپس از درون آب خارج کرده و روی دستمال خشک کنید. دمای هواپز را روی 190 درجه و به مدت 10 تا 17 دقیقه تنظیم کنید تا چیپس ها سرخ شوند و به رنگ طلایی و شفاف دربیایند. در حین سرخ کردن چیپس ها را هر چند دقیقه یکبار تکان دهید تا بطور یکنواخت سرخ شوند.

6) پختن پیتزا با هواپز

برای تهیه پیتزا با دستگاه سرخ کن، ابتدا خمیر پیتزا را بر روی صفحه سرخ کن قرار داده و کف خمیر را به مقداری سس گوجه، آغشته کنید. پس از آن مواد پیتزا را روی خمیر بریزید. سپس دمای دستگاه را روی 18 درجه 15 دقیقه تنظیم کنید و پیتزا را درون دستگاه قرار دهید. در عرض چند دقیقه، پیتزای خوشمزه شما آماده خواهد شد.

7) سیب زمینی سرخ کرده

اگر قصد سرخ کردن سیب زمینی با سرخ کن را دارید، ابتدا سیب زمینی هارا شسته و به برش های دلخواه خرد کنید. سپس قطعات خرد شده سیب زمینی را در ظرفی قرار دهید تا همگی به صورت یکنواخت روغنی شوند. سرخ کن را روشن نمایید و درجه حرارت را روی 180 درجه 20 دقیقه تنظیم کنید. بهتر است سیب زمینی ها را بین پخت تکان دهید تا به شکل یکنواخت سرخ شوند.

8) طرز تهیه تخم مرغ آب پز

طرز تهیه غذا با هواپز خیلی عجیب نیست. تخم مرغ را هم می‌توانید در آن بپزید. تخم مرغ ها را در داخل سرخ کن قرار دهید و تایمر را براساس نوع دلخواه پخت تنظیم نمایید.اگر تخم مرغ آب پز نرم و عسلی دوست دارید، تایمر را برای 10 تا 12 دقیقه و 180 درجه تنظیم کنید. برای تخم مرغ آب پز متوسط، تایمر را برای 13 تا 14 دقیقه در 180 درجه تنظیم کنید.

 

اما یک نکته بسیااااااار مهم …

حتما از کاغذ مخصوص سرخکن استفاده کنید!

برای پخت هر نوع غذایی در داخل هواپز فراموش نکنید که حتما از کاغذ سرخکن استفاده کنید در غیر اینصورت سبد سرخ کن خراب خواهد شد.

اما سوال اینجاست که این کاغذهای سرخکن را از کجا باید تهیه کرد؟

اصلا نگارن نباشید، ما فکر همه چیز را کرده ایم. برای تهیه کاغذهای سرخ کن می‌توانید دو محصول موجود در فروشگاه آنلاین 70 کالا را سفارش دهید. کیفیت این دو محصول تضمینی و با قیمت و تخفیف ویژه به فروش می رسد.

کاغذ نسوز سرخکن بسته 50 عددی R554

کاغذ نسوز سرخکن در بسته های 50 عددی؛ در دایره قطر ۱۶ و دایره قطر ۲۰ مستطیل ۲۲ در ۱۴ سانت و مربع ۱۶ در ۱۶ سانت می باشد که مقاومت بسیار بالایی در برابر حرارت غیرمستقیم دارد. این محصول با استفاده از تکنولوژی خاصی تولید می‌شود که باعث می‌شود در معرض حرارت بالا، نسوزد و انتقال حرارت را به خوبی انجام داده و باعث بهتر و بهداشتی تر سرخ شدن خوراکی ها شود. تحمل دما تا ۲۳۰ درجه سانتی گراد یا ۴۵۰°F می باشد.

کاغذ نسوز سرخکن بسته 100 عددی R554

 

قالب سیلیکونی مخصوص سرخ کن بدون روغن LK332

قالب سیلیکونی مخصوص سرخ کن بدون روغن محصولی کاربردی و بسیار عالی از جنس سیلیکون محکم و بادوام می باشد که قابل استفاده در هواپز و یا فر و مایکروویو بوده و می توانید به راحتی انواع مواد غذایی را بدون چسبیدن و از دست دادن شکل آن تهیه و سرخ کنید.

قالب سیلیکونی مخصوص سرخ کن بدون روغن LK332

 

در پایان…

طرز تهیه غذا با هواپز تنها به این موارد محدود نمی‌شود. شما می‌توانید انواع غذاها را به کمک هواپز بپزید و از آن لذت ببرید. فقط تنها مورد این است که بدون کاغذهای مخصوص سرخ کردنی این کار را انجام ندهید تا باعث هزینه نشود.

فروشگاه 70 کالا ارائه دهنده انواع وسایل مربوط به آشپزخانه و منزل آماده است تا بهترین کالاها را با کیفیتی تضمینی به شما عزیزان ارائه دهد. برای خرید می‌توانید به فروشگاه 70 کالا مراجعه کنید و از تخفیفات ما بهرمند شوید!

پر فروش ترین محصولات 70 کالا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
0 آیتم سبد خرید
حساب کاربری من