غذای جدید با مرغ و پوره سیب زمینی

غذای جدید با مرغ و پوره سیب زمینی: اگه از غذاهای تکراری خسته شدی این غذای جدید با مرغ رو امتحان کن!

غذای جدید با مرغ و پوره سیب زمینی

اصلا امکان نداره یه خانوم خونه دار باشی ولی بعضی وقتا از غذاهایی که میپزی خسته نشی و دنبال تنوع نباشی..!

اگه دوست داری یاد بگیری با بعضی غذا ها بازی کنی و با کم و اضافه کردن یه سری چیز های ریز غذاتو تغیر بدی با 70کالا همراه باش.
امروز اومدم بهتون یاد بدم چجوری با سیب زمینی کوبیده و گوشت مرغ چندین غذای متفاوت و جدید درست کنید.

همتون تا به حال پوره سیب زمینی درست کردین ولی بعد یه مدت مدل پوره سیب زمینی خستتون میکنه… اما میتونیم چیکار کنیم که بتونیم با همین پوره سیب زمینی غذای جدید درست کنیم؟

طرز تهیه غذای جدید با پوره سیب زمینی

 غذای-جدید-با-پوره-سیب-زمینی

روش اول:

پوره سیب زمینیو با کمی گوشت چرخ کرده و پیاز تفت بدید و داخل نون لواش به حالت پیراشکی بپیچید شاید باورتون نشه ولی طعمی که ازش دریافت میکنین فوق العاده متنوع و خوشمزه هست.

روش دوم:

پوره سیب زمینی رو شبیه به توپ در بیارید، وسط اون رو گود کنید و پنیر پیتزا بریزد، بعد دوباره گردش کنید و توی تخم مرغ و آرد سخاری غلط بدید و بعدش در داخل روغن سرخ کنید.

بافت نرم سیب زمینی و خشک سخاری ترکیب خیلی خوشمزه ای درست می کنه، بخصوص که پنیر وسطش بعد از ذوب شدن کش میاره و طعم فوق العاده ای به سیب زمینی و توپ های سخاریتون میده.

روش سوم:
کافیه پوره سیب زمینی رو بکوبید و با تخم مرغ و کمی جعفری و ادویه ترکیب کنید و کتلت یا کوکو سیب زمینی قاشقی درست کنید.
بافتش خیلی نرم و خوشمزست مطمعنم خیلی خوشتون میاد.

روش چهارم:
سیب زمینو با آرد قاطی کن با یکم شیر و نمک و جوش شیرین خمیر درست کن ازش، توشو با گوشت و سبزیجات پر کن و بعد توی ارد سوخاری و تخم مرغ بزن بعد سرخش کن، اونجاست که میفهمی پیراشکی سیب زمینی یعنی چی!

روش پنجم: سیب زمینی کوبیده رو با فلفل دلمه ای و گوشت تفت بده، بعد بده به مغازه تافتون پزی برات تافتون بپزن، مطمعنم نظرت درمورد تافتون خونگی به کلی عوض میشه.

غذای جدید با مرغ

طرز تهیه غذای جدید با مرغ

از جایی که ما ایرانیا مصرف گوشت مرغمون بالا هست تنوع توی مرغ میتونه به ما کمک کنه تا از گوشت مرغ زده نشیم.

روش اول استفاده از مرغ توی خورشت:

اگه دوست داری قورمه سبزیت متفاوت باشه و گوشتش زودتر بپزه از مرغ به جای گوشت گوسفند استفاده کن، حتی میتونید کنارش از قارچ هم استفاده کنید که طعم فوق العاده ای به خورشت شما میده.

روش دوم: همچنین میتونید از مرغ توی فسنجون هم استفاده کنید اگه به دنبال درست کردن خورشت سریع هستین.

روش سوم: میتونید توی مرغ ربی تون یه تکه ذغال گداخته شده رو توی یه ظرف بزارید و اون رو در داخل قابلمه قرار بدید، در قابلمه رو بزارید اینطوری یه مرغ با طعم ذغالی و فوق العاده متفاوت دارید.

روش چهارم: میتونید مرغ رو آب پز کنید و به صورت فیله یا دوباره سرخش کنید، یا با تخم مرغ همزده بپوشونید و بعد سرخش کنید و یا حتی میتونید با آرد سوخاری بپوشونیدش و خوراک سوخاری درست کنید.

روش پنجم: با مرغ حتی میتونید تاس کباب، انواع کباب با گوشت چرخ کرده مرغ، انواع کتلت و حتی قرار دادن مرغ در داخل فر یا توستر، یا به صورت ته چین در ته قابلمه و یا به صورت ته چین مرغ با انواع خلال مغز ها استفاده کنید و تنوع رو به غذاهاتون بدین.

علاوه بر این میتونید از مرغ توی انواع خوراک ها مثل خوراک چیکن و خوراک سینه مرغ استفاده کنید.

فرق این دو تا خوراک توی اسن هست که خوراک چیکن سسش، نوع سس آلفردو پاستا هست ولی خوراک مرغ سسش همون سس گوجه فرنگی هست.

مطمئنم این تنوع غذایی رو توی غذاهاتون بدین تا یه ماه غذای تکراری نمیخورین و از تنوع غذاها لذت میبرین.


اینستاگرام 70کالا

پر فروش ترین محصولات 70 کالا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
0 آیتم سبد خرید
حساب کاربری من