برای افطار چی بپزم؟

برای افطار چی بپزم؟ یکی از دغدغه های خانم های خونه دار توی ماه مبارک رمضان، اینه که چه غذا هایی برای افطار بپزم؟ اگه شما جزء کسایی باشید که روزه می گیرید، راحتی پخت و پز شرط اصلی برای شماست. ما توی این مقاله از 70کالا قصد داریم یه دسر، یک غذای اصلی خوشمزه و یک نوشیدنی بی نظیر رو آموزش بدیم.

برای افطار چی بپزم؟

برای افطار چی بپزم؟

دسر برای افطار

دسری که قصد داریم آموزش بدیم، دسر مشکوفی هست. کافیه یبار این دسر رو درست کنید تا پای ثابت سفره افطارتون بشه.

مواد مورد نیاز این دسر برای ۴ پیاله:

۱. نصف پیمانه نشاسته گل

۲. دو سوم پیمانه شکر

۳. یک و نیم پیمانه آب

۴. یک و نیم پیمانه شیر

۵. یک قاشق غذا خوری کره

۶. گلاب و زعفران

۷. پودر وانیل

مواد گفته شده تا شماره ۴ رو داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. سپس روی حرارت بزارین در مرحله بعد، یک قاشق غذاخوری کره رو با مقداری عصاره زعفرون اضافه و مخلوط کنید. وقتی غلیظ شد دو قاشق غذاخوری گلاب و نصف قاشق چای خوری وانیل بریزید و هم بزنید.

مشکوفی داغ رو داخل ظرف بکشید و به دلخواه تزیین کنید، برای تزیین می تونید از خلال بادوم و یا پودر نارگیل استفاده کنید.

غذای اصلی افطار

غذای افطار ، ته چین رون مرغ هست که یک غذای بی نظیر و متنوعه و برای پذیرایی از مهمونا می تونه گزینه خوبی باشه.

طرز تهیه:

تعدادی رون مرغ رو با مقداری عصاره زعفران ماساژ بدین، نمک و فلفل سیاه و پدر پولبیبر و پودر سیر بهش اضافه کنید. البته این ادویه ها سلیقه ای هست و می تونین ادویه رو کم و زیاد کنین.

به محتویات داخل ظرف، یک عدد پیاز خرد شده هم اضافه کنین و دوباره ماساژ بدید و در انتها، مواد رو یک ساعت داخل یخچال بذارید. سپس داخل یک تابه، مقداری کره و روغن بریزین و رون ها و پیاز ها رو توی تابه بریزید و اجازه بدید نیم ساعت روی حرارت کم پخته بشن.


بقیه مراحل مربوط به برنج ته چینی هست. داخل یک کاسه سه قاشق غذاخوری ماست، مقداری زعفرون دم کرده و کمی نمک به همراه یک قاشق غذاخوری گلاب بریزید و هم بزنید.

یک عدد تخم مرغ هم به محتویات کاسه اضافه کنید و هم بزنین تا یکدست بشن، دو کفگیر برنج آبکش شده رو هم در انتها به این محتویات اضافه و مخلوط کنید. کف قابلمه، مرغ ها رو بچینیم و روش برنج ته چینی (همون محتویات کاسه که بالا گفتیم) رو بریزین و صاف کنیم، بقیه برنج سفید رو هم بریزید و صاف کنید.

در نهایت یک ساعت زمان بدید تا دم بکشه و بعد از این مدت، داخل ظرف سرو برگردونین و از این افطار شیک لذت ببری.

برای افطار چی بپزم؟

نوشیدنی برای افطار

شربت سکنجبین، هم به صورت آماده و شرکتی هست و هم می تونین خودتون درست کنین، قطعا شربت خونگی که خودتون تهیه می کنین طعم خیلی بهتری داره.

در کل شریت سکنجبین برای از بین بردن عطش عالی عمل می کنه و پیشنهاد می کنی حتما توی سفره افطارتون ازش استفاده کنید.

مدت زمان لازم واسه تهیه یک شربت سکنجبین خوشمزه، نیم ساعته، برای این کار، باید چهار لیوان شکر رو به همراه دو پیمونه آب، داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید و اجازه بدین شکر کاملا در آب حل بشه و بجوشه.

یکم که غلیظ شد، یک دسته نعنای تازه رو به قابلمه اضافه کنید و مجدد اجازه بدید ۱۰ دقیقه بجوشه، سپس نعنا رو خارج کنید و نصف پیمونه سرکه رو به همراه مقداری عصاره زعفرون به قابلمه اضاف کنید و هم بزنید.

برای دیزاین و سرو کردن شربت، می تونید از خیار رنده شده هم استفاده کنید. درواقع بعد از ریختن شربت توی لیوان، مقداری خیار که رنده کردید رو روی لیوان می ریزید.

برای افطار چی بپزم؟


اینستاگرام 70کالا

پر فروش ترین محصولات 70 کالا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
0 آیتم سبد خرید
حساب کاربری من