5 ترفند پلو رستورانی

5 ترفند پلو رستورانی

تو این روزا که بازار مهمونی رفتن و مهمونی رفتن داغه شاید براتون عجیب بوده باشه که چطور میشه که بعضی ها چنین برنج های رستورانی رو دم میکنن جوری که از خود رستوران هم بهتر از آب در میاد!

ما در این مقاله از 70 کالا قصد داریم 5 روشی رو بهتون معرفی کنیم که با کمک اون ها شرط می بندم برنجتون از پلو رستورانی هم بهتر میشه.

چطور پلو رستورانی بپزیم؟

پلو رستورانی که در یک رستوران درجه 1 و با آشپز های حرفه ای پخته شده باشد معمولا قدی کشیده و عطری و طعمی بینظیر دارند که از ده فرسخی آدم رو جذب خودش میکنن. سخت ترین و خاص ترین نوع پخت میرسه به برنج ایرانی که الاماشاالله طرفدار پرپرپاقرص داره اما پطوری میشه از این برنج خوش عطر و طعم یه پلو رستورانی ناب پخت؟

1- شستشو برنج پلو رستورانی

اگر می خواهید که پلو شما مانند پلو رستورانی بشود باید در شستشو برنج خود قبل از پخت دقت بیشتری خرج دهید؛ بهتر است برنج را چندین باربشویید به گونه ای که دیگر همه گرد و خاک آن برود و بخشی از لعاب آن گرفته شود. تمیز شسته شدن برنج خود را می توانید از روی شفاف شدن آب برنج هایتان تشخیص دهید.

پلو رستورانی در خانه

2- تاثیر خیساندن برنج

برای داشتن یک پلو رستورانی ناب بهتر است اجازه دهید برنج ها پس از شستشو حداقل سه ساعت درون آب و مقداری نمک (به اندازه ای که آب شور شود) بماند اینگونه هم برنجتان به زمان کمتری برای جوشیدن نیاز دارد و هم پس از دم کشیدن بافتی دمبه ای تر دارد.

3- زمانبندی آبکش کردن برای داشتن یک پلو رستورانی

اگه به دنبال پخت یک پلو رستورانی درجه یک هستید مهم ترین کاری که برای داشتن یه پلو رستورانی باید انجام بدید تنظیم تایم آبکشی است. تایم آبکشی برنج ها رو معمولا با مزه کردن برنج تشخیص میدن؛ کافیه یدونه برنج رو بجویید اگر سفت نبود و خرت و خرت نمی کرد یعنی وقت آبکشی است!! اما دقت داشته باشید که برنج هایتان خیلی هم وا نروند.

اما ما یه پیشنهاد ویژه تر برای برنج های ایرانی داریم؛ اگر می خواهید برنج ایرانی شما قد کشیده و مثل پلو رستورانی بشود کافیست زمان آبکشی را کوتاه تر کنید یعنی سعی کنید برنجتان را اندکی زنده تر بردارید و بیشتر دم کنید.

4- دم کشیدن برنج

اگر دوست دارید که پلو رستورانی بپزید که همه انگشت به دهان بمانند؛ به زمان دم کشیدن برنج خود دقت کنید چرا که برنجی که خوب دم نکشیده است خشک است و مزه خامی می دهد از سوی دیگر آنگونه که باید قد نمی کشد و دمبه ای نمی شود.

برای دم کردن برنج باید بعد ریختن برنج در قابلمه یه استکان آب را در قابلمه ریخته و سپس چند سوراخ بر روی برنج ایجاد کنید و در آن را بگذارید تا دم بکشد.

برنج رستورانی

چگونه بفهمیم برنج دم کشیده است یا نه؟

چند قطره آب به بدنه قابلمه بزنید اگه جلیز پلیز کرد یعنی دم بالا داده است یا در قابلمه را اندکی بردارید اگر بخار بلند شده بود یعنی دم بالا داده است و کافیست در را محکم گذاشته و زیر برنج را کم کنید. تایم دم کشیدن برنج بسته به نوع برنج و مدت زمان خیساندن و جوشاندن می باشد اما معمولا بین 40 الی 45 دقیقه برنج دم می کشد.

همچنین شما می توانید با مزه کردن برنج نیز متوجه پخته شدن یا نشدن آن بشوید.

5- روغن کردن برنج

پس از اینکه برنج شما دم کشید وقت روغن کردن آن است برای این کار بهتر است مقداری روغن کره و یا روغن نباتی را داغ کرده و  روی برنج بریزید و خیلی آرام برنج را زیر و رو کنید تا رو غن به تمام برنج ها برسد؛ اینگونه می توانید پلو رستورانی برای مهمان های خود سرو کنید که حتی در بهترین رستوران های شهر هم نخورده اند.

نکات مهم در پلو رستورانی

شما می توانید پس از دم کشیدن برنج مقدار کمی روغن را به همراه زعفران دم کرده و زرشک داغ کرده و نیم کفگیر برنج به آن اضافه کنید و برای تزئین برنج خود در هنگام سرو استفاده کنید.

اگر برنج شما شور شده بود در هنگام آبکشی مقداری روی آن آب بگیرید تا شوری آن برود.

برای قد کشیدن برنج ایرانی ترفند دیگری که می توانید استفاده کنید اضافه کردن یخ به برنج در حال جوش به عنوان یه شوک است و کافیست بعد از آب شدن یخ ها برنج را آبکش کنید. البته باز هم حواستان به حالت برنج قبل آب کش باشد.

اگر قصد پخت برنج با ته دیگ تخم مرغ را دارید دقت داشته باشید که برای دم کردن برنج در کنار آن آب نریزید چرا که این کار باعث شفته شدن و چسبندگی برنج شما خواهد شد.

برای داشتن یک ته دیگ تخم مرغی خوشمزه کافیست مقداری ماست را با زعفران و یک عدد تخم مرغ هم زده و سپس با یک کفگیر برنج مخلوط کنید و کف قابلمه را چرب کرده و مواد را در کف آن صاف کنید. و در آخر برنج های خود را به قابلمه اضافه کنید اما هم نزنید تا ته دیگ شما به هم نریزد.

گذاشتن دم کنی بر روی در قابلمه نیز ترفندی برای دم کشیدن بهتر و قد کشیدن پلو رستورانی می باشد.

برنج ایرانی مجلسی

پخت پلو رستورانی بدون ته دیگ

اگر دوست دارید که پلو رستورانی درست کنید و ته دیگ نداشته باشید می توانید از ترفند های زیر برای دم کردن برنجد خود بهره بگیرید.

استفاده از کاغذ روغنی

استفاده از کاغذ روغنی می تواند ترفندی زیرکانه برای نگذاشتن ته دیگ باشد. یک کاغذ روغنی را به اندازه کف قابلمه برش داده و ته قابلمه میگذاریم و یک کاغذ روغنی را هم روی برنج ها گذاشته و درش را میبندیم تا برنج دم بکشد.

استفاده از دو عدد صافی فلزی

یک روش دیگر برای دم کردن پلو رستورانی که ته دیگ هم نداشته باشه اینه که درون قابلممون مقداری آب بریزیم و یک صافی فلزی را سر و ته درون قابلمه قرار دهیم و یک صافی فلزی دیگر را که حاوی برنج است را رویش قرار می دهیم و در قابلمه به همراه دم کنی را می بندیم.

استفاده از سینی فلزی

استفاده از سینی راه نجات دیگری برای داشتن پلو رستورانی بدون ته دیگ است. برای این کار یه سینی فلزی اندازه کف قابلمه را درون قابلمه قرار می دهیم و سپس برنج را درون سینی می ریزیم و دم می کنیم.

استفاده از پارچه خیس

ترفند دیگری که برای جلوگیری از ته دیگ شدن پلو رستورانیمون می توانید انجام دهید استفاده از پارچه ای نم دار در کف قابلمه است. برای این کار پارچه ای نم دار را در کف قابلمه پهن کرده و برنج را روی آن میریزیم و اجازه می دهیم تا برنج دم بکشد.

در پایان

امیدوارم ترفند های ذکر شده در این محتوا از 70 کالا برای شما مفید واقع شده باشد و سبب بی نیازی شما از هر نوع رستورانی برای پخت پلو های خود شوید و بتوانید خود به تنهایی برای تمام وعده های خود یک پلو رستورانی اما در خانه تهیه کنید.

با تشکر از همراهی شما جهت پخت پلو رستورانی.

پر فروش ترین محصولات 70 کالا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
0 آیتم سبد خرید
حساب کاربری من